[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
球霸憑咩仲有得入港隊
冇442?
羅拔圖係有傷定做咩?

停賽
羅拔圖係有傷定做咩?

停賽
又係咁

算係咁啦 除左基奧同井 其它都合理
有無人比個自己心水初選出黎 參考下

村長叔叔
單身廿年 Bojan Mališić 張志勇 白兵-2187
黃洋@傑志 Bigmac
羅曉聰 土居聖真 章子厚
艾華頓

保贊一定發波瘟

垃垃做領隊
踢踢吓大嗌村短 唔撚踢唔撚踢喇

村長叔叔
單身廿年 Bojan Mališić 張志勇 白兵-2187
黃洋@傑志 Bigmac朱兆基
艾華頓

打少個喎
又冇高梵
墓奧

高梵9成9真傷
羅拔圖係有傷定做咩?

停賽
冇442?

係咪傷, 係泰國都冇出
【征戰馬來西亞!香港隊初選名單出爐!】

下星期出發!為備戰「亞洲盃外圍賽最後一圈」第三場賽事,香港隊會係8月31日到新加坡進行友賽;然後係9月5日同馬來西亞搶分!

以下係29人初選名單:
守門員:
葉鴻輝 (東方龍獅)、王振鵬 (傑志)、謝德謙 (冠忠南區)、曾文輝 (和富大埔)

後衛:
徐宏傑 (標準流浪)、法圖斯 (貴州恒豐智誠)、梁諾恆、李毅凱 (香港飛馬)、艾里奧 (傑志)、基藍馬 (天津權健)、羅素 (和富大埔)

中場:積施利 (長春亞泰)、鄭璟昊、張健峰、鞠盈智、曾錦濤、黃梓浩 (東方龍獅)、黃 洋、林嘉緯、盧均宜 (傑志)、伊 達 (R&F 富力)、陳俊樂、黃威 (和富大埔)

前鋒:羅港威、麥 基 (東方龍獅)、陳肇麒 (香港飛馬)、艾力士、辛 祖 (傑志)、基奧 (冠忠南區)

-國際友誼賽-
新加坡 vs 香港
8月31日 晚上7時30分 Jalan Besar Stadium

-亞洲盃外圍賽最後一圈-
馬來西亞 vs 香港
9月5日 晚上8時45分 Hang Jebat Stadium, Melaka

香港隊紀念品網上商店 : hk.shop.yahoo.com/shop/11493
#香港勁揪 #撐自己人

係咪因為打343所以啲閘當哂中場?

均宜不嬲擺中場架啦
傑志請pr&marketing manager
伍怡欣唔撈?

佢本身好似唔exactly係呢個位
I say Kim, You say Out

Kim!

村長叔叔
艾華頓

有日職中場幫手可以唔洗踢死自己一個

我係高質亞援
球霸憑咩仲有得入港隊

True, 去打交?
【征戰馬來西亞!香港隊初選名單出爐!】

下星期出發!為備戰「亞洲盃外圍賽最後一圈」第三場賽事,香港隊會係8月31日到新加坡進行友賽;然後係9月5日同馬來西亞搶分!

以下係29人初選名單:
守門員:
葉鴻輝 (東方龍獅)、王振鵬 (傑志)、謝德謙 (冠忠南區)、曾文輝 (和富大埔)

後衛:
徐宏傑 (標準流浪)、法圖斯 (貴州恒豐智誠)、梁諾恆、李毅凱 (香港飛馬)、艾里奧 (傑志)、基藍馬 (天津權健)、羅素 (和富大埔)

中場:積施利 (長春亞泰)、鄭璟昊、張健峰、鞠盈智、曾錦濤、黃梓浩 (東方龍獅)、黃 洋、林嘉緯、盧均宜 (傑志)、伊 達 (R&F 富力)、陳俊樂、黃威 (和富大埔)

前鋒:羅港威、麥 基 (東方龍獅)、陳肇麒 (香港飛馬)、艾力士、辛 祖 (傑志)、基奧 (冠忠南區)

-國際友誼賽-
新加坡 vs 香港
8月31日 晚上7時30分 Jalan Besar Stadium

-亞洲盃外圍賽最後一圈-
馬來西亞 vs 香港
9月5日 晚上8時45分 Hang Jebat Stadium, Melaka

香港隊紀念品網上商店 : hk.shop.yahoo.com/shop/11493
#香港勁揪 #撐自己人

係咪因為打343所以啲閘當哂中場?

均宜不嬲擺中場架啦

又嚟343
廢kim唔係覺得可以用曾錦濤打翼衞下嘛
球霸憑咩仲有得入港隊

True, 去打交?

小馬拉抖震吧
基藍馬 又選黎做乜野
I say Kim, You say Out

Kim!

IN!
廢Kim睇咗咁多波都係選返呢班人

葉鴻輝
積施利 法圖斯 基藍馬 羅素 黃梓浩
黃洋 陳俊樂
伊達
麥基 艾力士

陣容已經定好了。

村長叔叔
艾華頓

我係高質亞援

搵我打後備
斬舊靚叉燒俾垃王食
廢Kim睇咗咁多波都係選返呢班人

第一日識佢咩

葉鴻輝
積施利 法圖斯 基藍馬 羅素 黃梓浩
黃洋 陳俊樂
伊達
麥基 艾力士

陣容已經定好了。

老師說的是。

村長叔叔
艾華頓

我係高質亞援

搵我打後備
斬舊靚叉燒俾垃王食

9981斬! 斬呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞