[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
波都踢完但足總同賽馬會都係冇貼直選陣容

btw足總條友貼港隊去狗區感謝嘅相

點解老豆老母要用埋d無人識讀ge字做自己仔女名

好過馮慶燁老豆老母呢D加埋D金木水火土既名
重要改鳩埋個字既讀音

搵風水佬改
依加依個年代d家長仲咁迷信
所以大家全心全意撐我國

撐d mk仔
mk仔唔使讀書,專心踢波

mk仔踢mk場,個觀感fit晒。

in big mk we trust
發覺黃大仙只要前面擺連拿度同卡立兩隻鬼已經夠哂係甲組爭冠

宜家FM就係玩緊黃大仙
痴線,港甲平均入場人數都有600幾

係黃大仙有定港甲有
港甲有嘅話可能係南華effect

宜家FM就係玩緊黃大仙

係黃大仙有定港甲有

no
我冇用到清嘅patch,自己改
del走畜力,港超10隊三循環
足總盃俾超甲乙丙50隊打
再加個銀牌

宜家FM就係玩緊黃大仙

係黃大仙有定港甲有

no
再加個銀牌

即係FM17原裝再改
澳門足球代表隊

25/08(五) 主場友賽:馬來西亞

02/09(六) 作客埠際賽:香港

05/09(二) 主場亞洲盃外圍賽:印度

我賭
我大宋哲宗皇帝就係叫
趙煦

btw琴日黃梓豪門仔式派膠

係咪讀殉

唔係

許?

宜家FM就係玩緊黃大仙

係黃大仙有定港甲有

no
再加個銀牌

我之前有玩過另一個patch
又係港甲場場都有2,3百人

btw黃大仙個Li Jian 幾勁
平時接觸好多新移民
班友好鍾意改新名,小學中學階段又改,到廿幾三十幾歲時先改新名都大有人在
你班友廢就廢架啦,你估改個新名就改變到命運咩

宜家FM就係玩緊黃大仙

係黃大仙有定港甲有

no
再加個銀牌

駕駛學校係幾好嘅
好過六碼騫少少囉

宜家FM就係玩緊黃大仙

係黃大仙有定港甲有

no
再加個銀牌

駕駛學校係幾好嘅
好過六碼騫少少囉

其實阿騫FM都唔錯㗎
我教黃大仙第一場俾佢hat trick 和L咗

迪天奴甲組輕鬆屈機

迪天奴係邊隊

永義地產
官永義嗰隊

條友好痴線 頂角球好似唔使跳咁
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

個個淨係關心法叔 已經遺忘左肥jack
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂
肥積好耐未喺中超上過陣

wfc

繼續出足4年糧
俾人遺忘又有咩所謂

我都想出住糧咁比人忘記
澳門足球代表隊

我賭

志在參與

星期五幫手阻一阻馬撚個刷亞冠分大計就係好兄弟
澳門足球代表隊

我賭

志在參與

星期五幫手阻一阻馬撚個刷亞冠分大計就係好兄弟

阻撚到咩
阻到既我即時自爆
仲未有大港腳名單
kim out
大遵老母哂gas,都冇諗過俾佢踢職業,仲出咁多錢栽培佢

佢老母係想個仔拎到大學【入場券】
第日個仔入紀律部隊仲可以PT踢波
以大力水手做榜樣,或者做到肥鳩咁已經好心足
肥鳩重踢唔踢港超?
舊年有個港超球員入左懲教叫咩名?
肥鳩重踢唔踢港超?

鄭禮騫
肥鳩重踢唔踢港超?

肥鳩瘦到咁力,即係以前無盡過力踢波 仲好意思怪人唔比機會佢
肥鳩重踢唔踢港超?

肥鳩瘦到咁力,即係以前無盡過力踢波 仲好意思怪人唔比機會佢

肥積,歐沖最近預備組都冇出。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞