[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(46)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇完好心痛
尤其大遵講 香港點都讀書第一

到底讀書有咩好

佢明明搵到一技之長都要去讀書
睇完好心痛

到底讀書有咩好

好問題
林樂勤唔踢職業完全浪費自己既天份
大遵老母哂gas,都冇諗過俾佢踢職業,仲出咁多錢栽培佢
搵巴禾教港隊好過
搵巴禾教港隊好過

睇完好心痛

到底讀書有咩好

好問題

香港足球環境差到點?

栽培個細路踢波係為咗可以入名校
利申:冇睇個節目,純9up
睇完好心痛

到底讀書有咩好

搵唔到食既一技之長
睇完好心痛

到底讀書有咩好

好問題

香港足球環境差到點?

坦白講,每年都有球隊散班,呢行喺外界印象一定麻麻
睇完好心痛

到底讀書有咩好

好問題

香港足球環境差到點?

連老牌大會都話散就散

但又叫佢讀書
所以大家全心全意撐我國

撐d mk仔
mk仔唔使讀書,專心踢波

mk仔踢mk場,個觀感fit晒。

但又叫佢讀書

踢波->入名校->讀書->醫生律師
睇完好心痛

到底讀書有咩好

好問題

香港足球環境差到點?

連老牌大會都話散就散

True
Btw, 我覺得南區幾好,贊助球員進修
之後有d安排埋份工(文員/揸巴士)
8千萬 沒有更衣室的國際足球場?

地點:大圍城門河上游
設施:建造永久支柱、平台上建造一個Futsal(五人足球) 球場、可裝卸的觀眾席
費用:8,000萬
完工:2018年底

沙田區計劃以約8,000萬覆蓋大圍明渠,於平台上興建5人足球場,面積約2000平方米,可舉行國際5人足球賽。同時,球場不會建回彈牆,以方便舉行其他多元化 活動,如打醮、賣物會等。平台下設有排水間,保持河道暢通,又將明渠兩旁的行人路提高,方便城門河排水。不過,因考慮明渠的排洪功能,故設置更衣室、洗手間會超出負荷,用家需要過馬路到對面的公廁及浴室。

八千萬石門場都起到啦

btw聽聞呢個起完之後就會拆曾大屋

但又叫佢讀書

踢波->入名校->讀書->醫生律師

靠踢波入名校/入U,成績應該入唔到medic

設施:建造永久支柱、平台上建造一個Futsal(五人足球) 球場、可裝卸的觀眾席

沙田區計劃以約8,000萬覆蓋大圍明渠,於平台上興建5人足球場,面積約2000平方米,可舉行國際5人足球賽。同時,球場不會建回彈牆,以方便舉行其他多元化 活動,如打醮、賣物會等。平台下設有排水間,保持河道暢通,又將明渠兩旁的行人路提高,方便城門河排水。不過,因考慮明渠的排洪功能,故設置更衣室、洗手間會超出負荷,用家需要過馬路到對面的公廁及浴室。

八千萬石門場都起到啦

五人場

八千萬石門場都起到啦

曾大屋11人喎
睇完好心痛

到底讀書有咩好

搵唔到食既一技之長

點會搵唔到食
Jordan咁細個都立足到港超
大個要搵三四萬都冇難度
睇完好心痛

到底讀書有咩好

搵唔到食既一技之長

點會搵唔到食
Jordan咁細個都立足到港超
大個要搵三四萬都冇難度

際遇既野好難講,朱基咁好波都唔係搵好多
非洲咁遠

歐洲去非洲近過來香港
不過係驚非洲球會會唔會欠薪同當地治安

仲要係北非
搭程船就到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞