機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
條片都係求其講吓歷史,聽完就算
如果將兩隻game嘅System比較,好明顯第二次OG 嗰套介面 係靚仔啲

Z3就變咗好似為咗遷就PSV設計出嚟
證明一樣野
有堆柒頭玩家成日冇理由神化 將佢睇得好美好
DD隻M9D有以前W感覺
https://youtu.be/duVIMUfARAc
成日用單分子就係為咗睇最後一拳轟人埋去座山果下
impact打唔到成年㗎
我聖誕先開坑impact
打下停下咁
而家都打到最終話(唔計馬反嗰兩關)

計埋都係3個月左右
諗緊開2周目去拜斯頓威爾定開坑alpha 2
老玩家係咁
隻game係老人game黎
佢整得靚 其實我冇所謂
班友多藉口 又話咩玩家想用番人頭
咁佢兩樣都整囉屌
竟然仲想玩2周
alpha2諗住邊個主角
想集郵拎低熟練度嘅full armor百式改同埋HWS
好似話部全武裝百式改好撚勁
同埋想睇下純白同埋迷彩billbine
btw alpha系列一定係玩楠葉
但係abc好似都幾吸引
要set生日血型都有個叫寺田型生日,以前都以為寺田係機戰之父
但眼鏡又出隻超特攝大戰2001

定只係發行
又要鋪po呢個流程了

機戰DD直播多數都係呢幾味,唔會好似Apple咁咁有one more Thing

預計流程

1.主持同嘉賓一齊講「こんばんは」
2.主持講幾句跟住立即播機戰DD 新嘅宣傳片
3.新加入作品限定期間加入
4.玩具廣告時間
5.睇人玩機戰
6.主持和嘉賓一齊講拜拜
ウルズ1コンビネーション
『DD』で特殊属性のSSR必殺技として登場。
『Invisible Victory』第9話の戦闘シーンのアレンジ。
ラムダ・ドライバで砕かれるクリムゾンエッジや戦場となったコンテナ置き場も再現される。
啱啱睇番果集 基本上還原度幾高
通常睇到4已經可以熄兩個老人家吹水+玩到太夜睇唔哂
真女>超女>真男>超男
單純高宮成光同阪田冇佢咁厚面皮
開発元日本アートメディア
強度定劇情
時獄篇仲要無得用冬菇頭郁上下左右
屌佢老味ps1都用倒既功能,到ps3竟然用唔倒
好用度啦
設定超女>超男/真女>>真男
劇情就真女明顯多過其他3人描寫
2og都係真女做イルイ主線
當年我玩第二次alpha首次玩已經用真女,唔記得咗係咩原因
細奶控
馬爻口吾至刂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞