機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
大家繼續
如果Z系列入og 想睇正樹同黑正樹既對手戲

想睇愁愁會唔會串埋黑正樹

艾蘭:我唔係針對你 我係話在座咁多位
都係老翻
唔係講咗OG無sphere劇情咩?
夠有人講過MD係正傳啦
以MD咁嘅成績,BN季度財務結算又差
啲機體又卡版權
OG真係有排都搞唔掂
機體卡咩版權
屌佢老母 原來係呢單 藉口黎
唔撚加GC咪得
繼續賴咁都唔係影響佢喺ogmd選擇大叔無限開會連@3啲前置劇情唔出嘅原因
繼續裝甲騎兵補完計劃
最後都係跟返時間線OVA+TV撈埋一齊睇

話說池田單野發生左後,會唔會影響MJP日後回歸機戰呢我個人估最多無新錄既對白?
其實有前置
超男 2og已經行佐失控比我軍打獲 但唔係MD
超女 龍虎王仲生勾勾 進度最慢就佢
真男 アイン已出場 黎到地球圈 之後等融合
真女 已滅隊 等同v雷達打
真主角 佢幾時收皮都可以 dd已經將其他人拆散晒 但唔係md
所以嚴格黎講得超男係入佐alpha3線 但係2og既事
即係冇成集md都可以入主線

佢唔撚出咩愁之章加垃圾ib
經費夠佢做到真主角救場對人工強念者掛
之後唔撚出咩MD
經費夠佢打埋靈帝收工啦

見到成班傻閪賴bandai
屌佢老母又唔提下中間有隔佐兩隻ibdp
兩隻都係可以唔出寺田講既
根本條友拖 而家扮晒野講到上面唔批佢
成3隻game都完唔到佢alpha3
弱智先信

再講條廢柴本身2og加撚佐ex入黎搞到拖長時間黎做 間接玩死之後
再再之前ogs又做乜撚野加埋ova c3 r gb入黎 又拖到迫住出外傳補獲 柒過n獲都唔醒水
再再再之前唔撚重製nds一早完撚晒

基本上有認真了解過下機戰og史
都知個問題一定係佢本人身上
參考番孝哥d角色都冇換人應該冇乜問題

法國名倉成日都寫到老馬咁正氣
木よ火よ、土よ金よ、そして水よ!世を司る全ての事象よ、我に味方せよ!
有聲

88古利明
og都尚算還原d最後
但一出佐md成件事就小醜化晒
d個時要犧牲風男先搞得掂
到md buff佐j龍神有原作冇既集合其他人力量再去斬門
呢樣都算
劇中仲要寫到j先係源流 正版 d係模倣
能力已經係下位版 仲要係咁比人叫老翻
有堆19就兜咩crossover
乜撚野crossover到會係咁踩仲要原本j就冇呢種功能
為佐抬j 去踩d 特別分高下出黎
作為一個d fans真心覺得不知所謂
公平d寫就後補話d個時有呢個功能但冇同j共鳴 所以發揮唔到 然後悲劇 到有j個時大家共鳴發揮到個功能 缺1不可 咁樣d同j都叫大家咁高咁大丫
我外行都諗撚到點唔得罪雙方啦
條友真係腦裝屎
我個時野望 file TV全部 最後紅肩隊 大戰鬥 異端 孤影 幻影咁睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞