機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
bandie係咪放棄咗機戰
G3勁到癲
1-5 可p零消耗高攻流星錘
部嘢仲要有得改14 段同4強化槽
配合巴尼本身高格鬥
打人大大力
最衰強制換乘
唔係可以再現
https://www.youtube.com/watch?v=Z5X1eVZmtII

另一條線杜門學到明鏡止水 準備換神
唔使諗得咁悲觀嘅

我個人就偏向就係因為前幾年嘅疫情
搵搞到佢哋啲project亂晒籠,而家先慢慢喘息

就算今年真係冇新作公布咪再等下一年囉,2025總會有啩
40週年一定有先
機戰30好唔好玩?見呢排ps 特價
想問係咪有第二次機戰既PS2檔
有冇玩過VXT系統都係差唔多
視乎你對參戰作品有幾多認識
DD 賺到笑,一隻DD 已經夠
年頭到依家,又SF, 又00R, 依家出緊寶少同馬莎

加埋可能已經超越平時一隻家用機戰
今天是《機動戰士高達》45週年!最新情報發表將放日本時間晚上七時配信!

加上適逢《機動武鬥傳》30週年,今天將會公佈有關最新情報,究竟是什麼?等今晚七時公開吧!
都係閃光勁過神
但係通常跟原作 之後冇得用番?
大部份正篇都會見到王道相關機戰再現到
得age係任掌 仲要唔完整 想見一次完整參戰
仲有鐵血 但係dlc 又係想見一次完整參戰
新d仲有水星 想連埋國家隊一齊參戰 狸貓同莓
仲有freedom
似曾相識既流向
之前og都係咁諗
直到寺田出黎:
本身仲幫佢兜緊個班即刻反面屌老母
冇玩開個班見佢30周年跟風懷舊
通常都搵唔番以前種感覺
玩開個班有d唔鍾意揀關方式
好撚衰就未算得上
但都一定唔會係良作
「永遠的毁滅公爵」
「莎木三」

等咗20年都可以出到

OG系列理論上應該快過GTA7推出嘅
無限step就係
揀關完全唔同
因為咁有fd完全玩唔到落去
Age始終百年戰爭時間線好難搞 又唔係第1話已經停戰
鐵血 DD已經有版權喺手 時間問題
水星播完冇耐 至少好似鐵血咁等兩三年先
Freedom同理 應該又係要等兩三年
不過依家Bandai話事 想最速參戰應該冇乜問題
好似有得繼續用閃光 印象神高唔繼承
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞