機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

OG FINAL BOSS

背面有公廁門 仲唔係創造人?
堅料?
泥頭車合體真係好過渡 我記得好似過左3,4 集左右部飛機就回歸
轉唔到形,冇計
整過唔同類型驚都發唔到圍
就算勇者個隻slg都係好一般
入機戰應該純過場用
今鋪真係露晒底
寺田個講法只係講點解離開
但同版權問題根本冇衝突
根本解釋唔撚到眼鏡廠要另外發展OG而唔再走去繼續魔裝
有咩理由有個現成唔用 走去慢慢發展
話咩寺田寫所以唔收貨根本唔合理 佢地要強姦劇情根本唔洗比面任何人
再講阪田一早獨立佐出去 要搵佢根本一早得
WINKY收皮最大原因就係魔3唔得
之後急住出魔F埋尾
但魔3點解唔得又唔提
之前條柒頭已經講咩魔3瓦R好用過魔F
系統有寺田送佢一程
故事又比人強行介入拖長
你老尾 睇佢D雞精信晒真係累撚死人
次次條友都係咁 對寺田有害就唔提
眼鏡廠本身有心整死佢 過橋抽板
如果根據寺田個講法
就係WINKY走佐之後 即刻有幾個企劃分比唔同製作組做
咁點解唔一開始就咁做? 乜鳩都比晒WINKY做?
之後講想再做魔裝 都死都要加OG牌頭 擺撚到明就係話你聽佢大你細
再加寺田條廢物冇料到又要學人指點江山
人地本身劇本好地地又要拖長
系統人地唔發癲又要人整難
不過佢地本身都麻麻係事實
但肯定有其他人係咁踩多幾腳
勇者個隻直頭垃圾劇本
不過係由企劃已經出問題
加魔裝入og有講過係大B指示
唔加就唔做魔裝
所以nds開始冇計
再講版權問題
大B不嬲惡過狗
winky冇得say no
聖靈機已經鬥輸左

寺田有講過係整f個陣
已經並行有幾條team做緊其他計劃
如果根據條片同寺田講
winky整緊f個陣已經面臨收皮

wiki寫資本得1000萬
社員得30
被人感覺係係佢內部經營不善而收皮
今日應該可以煲哂ウド編
主要都係打班警察冇咩AT對手
暫時有少少悶但果個年代黎講節奏慢都係為咗鋪設定
所以都接受到
所以佢地一定有牙齒印 唔係根本加唔加OG牌頭其實冇分別
睇佢魔F根本冇尊重過班FANS 所以根本就唔會係怕FANS唔收貨而當初唔自己整 一定有其他理由 佢老尾 真魔裝 動畫版已經擺明係強姦 信佢都弱智
唔洗講到F咁遲
當初就係要搵到高宮成光出手去負責新個個企劃已經係比晒佢地做
你自己留意番個年表
之前WINKY差唔多係一年一隻
仲有寺田又放屁 F出個時97年
當你96年開始整
其他企劃?
COMPACT 99年 トーセ既
64 99年 招布同AI既
真魔裝 99年 眼鏡廠自己既
整乜撚野整咁耐呀
WINKY就趕頭趕命
ALPHA就整咁撚耐
而家數據都比埋你
咪都係一年
F完Saturn 98
Ps 99
寺田同森住夜話好似講過
Saturn搬去Ps又係殘業地獄
如果係整SS F個時當你96年開始
個3隻乜鳩COMPACT 64 真魔裝 99年先出根本唔值咁耐工期
如果係SS F完或者打後PS F
已經係將佢地搾到就死個時先開始識分比其他
點計都係明玩死WINKY
仲有移植會唔會難得過人地一年一隻呀
alpha整咁撚耐 係唔係又大細超呀
條友根本愈講愈證明到兩間公司一定有野
但又唔想唱衰舊東家 冇咁著數架
ss f好似黎出嗰個令月仲整緊
成team人日日瞓office

我記得好似有講過F出問題之後
其他team既人先黎幫拖搞F完
仲好似有講過D人要走幾team做野

邊個會想唱衰大B
大B旗下咁多動漫相關野
要㩒死行內人話到冇咁易
所以一望機戰個年表就知眼鏡廠做野一撚定有問題
WINKY由魔裝同新個排已經明顯出事
新劇本同社長隆聖誕生
之後F同F完根本係引爆點
再睇下C1 64 真魔裝出得咁密 一望就知分散佐整
到alpha年代仲要整咁耐 仲要唔止一次
ogs z 2og
所以寺田講D料出黎 但唔講晒事實 自己搵到料再對番以前D舊聞
而且有埋數據 有客觀現實出黎
BTW覺得佢有暗示阪田自己唔想寫F 因為佢咁做非常合理
愈講愈覺得WINKY同魔裝一樣咁黑仔
魔裝就1好評 諗住變2 但反佐面出唔到
到出到個時又變3 D人成日話點解咁多日常 咪因為本身已經再拆
好啦 之後2比想像中好 又3變5
遇到個痴線要難3大爆死 就5變4
屌你老母 1 2 3 4 5個企劃都玩撚齊
我都想知邊個神仙可以寫得好睇
舊派超級系最鍾意用佢同埋勇者雷登
Same烈風正拳突
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞