機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
OGS
売上本数 通常版:45万本[3]
OG外伝
売上本数 31.2万本[3]
2OG
売上本数 29.3万本[2]
OGMD
売上本数 日本の旗 13.1万本(PS4・PS3合計)[1]
問心 老老柒柒我係大佬都唔多想再理
十幾年冇玩 竟然唔係被V吸引返番

我最後玩既係FF 之後層斷中玩過 W
最近都係被V 既TIME TO COME吸引玩番
之後就再冇玩 機戰
果陣減價
V同T間唔中都會特價
可以買黎玩返
赫奕たる異端 可能都知
今西條仆街寫死咗激勵嫂
實在太多人接受唔到
孤影再現同幻影篇就係高橋親自操刀寫比Fans嘅情書
幻影篇更加係情懷賣得好
前三集刻意分別塑造出TV前三章的氛氛同另一種方式重現情節
重遊舊地烏度 保達利亞都係同舊國王命運難逃一死 激勵哥對蘇菲嘅贖罪
後三集都幫全系列畫上了個唔錯嘅句號 賢者又比同一種方法殺笑咗 對AT神槍又立功
為激勵哥留個神之子湊下唔會喺宇宙太孤獨

終於睇晒裝甲騎兵成個系列 果然係經典之作
下次激勵哥再參戰嘅話照舊改爆佢先
有無以前GBA果兩隻OG的銷量數字?
留左手架啦
無專登將破處黑鐵棒整做特典
OG1約26万本
OG2 約17万本
移植費應該唔貴,係佢地廢事咁搞
老實咁講,我係bandai情願去移埋隻T落STEAM度都唔會理OG,起碼唔駛大執
冇跟開
想知到底T卡咗邊套版權先咁耐上唔到

FB谷圖
樂園同夏羅古最大機會

要記得樂園係連bgm都要二創
我都記得要買豪華版先有原作BGM
釘宮果套原來咁麻煩
中間隔佐PS1 PS2前後期 PSP PS3年代
竟然玩到落去 不過V又唔算差
クメン 舊象徵
最鍾意サンサ篇贖罪個到
ogs都係12加埋多少少 但開發費一定貴過GBA
而且仲要多埋2.5
所以唔出外傳 其實隻野幫公司倒米
原創既極限其實咁上下
2OG一樣唔過合格線 不過MD繼續唔過
佢地估移植完都冇肉食 所以D乞衣錢都唔賺
甚至可能冇得賺
樂園追放變佐原創角色
下場同以前一樣真係好心灰
得大隻佬夠命硬幫到最後
蘇菲隔咗咁耐終於放低仇恨又係唔錯嘅轉變
記得佢同激勵哥有唔少互動
可能要玩返T重溫好耐之前仲係二周目緊
所以先覺得機戰サンサ篇CUT佐佢可惜
文戲佢個存在係幾有意義
或者名倉飛住睇哂成套TV
記得ゾフィー好似有試過殺激勵哥
但激勵哥都救佢
突然又諗起魔裝愁同妹既關係
殺佐劍皇既愁對妹有愧疚
所以任打唔還拖
然後妹都慢慢放低
係癲到跟兩公婆追咗成個沙漠
冇水冇氧氣都係激勵哥留比佢
最弊嘅係OG 又唔可以好似VXT三部曲咁
可以整多幾個語言嘅版本「山大斬埋有柴」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞