機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
不過依家睇返,VXT本身唔知係咪想有關連
V叫打左X2同老豆,又打左生化阿寶
之後X就劇透左部X1FC,托比亞知自己未來會有重大戰爭要用到佢
T就真係出鋼7
叫做唔算太空氣參戰
但係堆叉骨用落真係好普通
之前生送係咁UP設定
X入面直頭話自己改良
唔熟個班會就咁睇係睇得出有愛
但我只會覺得
將人地野騎劫 再係咁加自HIGH設定 講到好撚開心
仲要搵其他版權原創幫佢抬轎
見親呢條友一提SRX相關既野
真係特別火大
咩K Z3都未係我最撚憎
就係因為條友廿年都係咁撚樣我就係偏心佢既態度
所以一直都有人反
但係始終冇次真係行原作
老老豆豆R1改都唔知有咩魅力可以氹到笨大開賣
相信銷量會反映到人氣
要畫咁多木星帝國怪物機…哪有錢
無印叉骨係
骷髏之心V有少少
鋼七冇
T已經係原創咁
而家愈黎愈多主角級nt
cca z zz uc nt f91 cb v
加埋電影未完既哈撒衛 仲有gself
是但搵7個 對面都玩完
EXA入面gackt隨便秒原作D角色 瘋狂抬自己野
唔係千葉作品D FANS正常冇人會睇得順眼
alpha又係瘋狂踩原作抬SRX 比版權FANS屌到縮
搞到寺田急急腳澄清話咩冇唔尊重原作呀 但事實好撚客觀
之後就算吹都唔敢好似ALPHA玩咁大
揀作品個條友如果唔係痴撚線應該都唔會加佢
同埋EXA好有商業價值咩? R魂我都買佐GACKT個部 變色全裝
之後都好似冇再出落去

兩條女加入用S-SP就夠
同Z3我想要老師但唔想要響少同理
其實原本有諗住V行鋼7
但難整合 好難吹到咁多屈機行原作最後劇情
真係要跟哂原作,應該特登整D理由開分支
地球有D大敵人要打,只可以佢地去行鋼7
V有OOQ
X有HINU GSELF
T有神 師父
三集都做唔到高達入面最TOP
冇特殊能力係咁
明明F91都有得解除限制
唔知係長谷川手緊定富野唔俾寫太誇

未去到四眼仔果隻
一模多用挖多筆 再加KA神名氣 唔會太差掛
但真係肉鳩酸 R-1改本身真係唔算出名
出ART-1仲好啦
咁似OG將鋼龍拆散晒諗住行SRX大破劇情
一樣都係行唔到
ART-1都好少少
開新模叫有誠意先
一開始都覺得係咁
但30v2又唔係咁喎
冇變身但都叫做同z nu 金粉餅同級
純粹能力值set得唔夠好
V2AB就係憑實力證明本身spec=UC最強
已經開左新post
見大家講番T既all-star級鋼7, 其實T對UC系列都多特別描述,以下憑印象分享

有提過夏羅古同友德係同期定戰友?

捷度流露出軟弱既情緒

選擇和哈曼/馬沙其中一方合作or兩邊都唔選擇,應該係致敬alpha2 後期既劇情?

印象行兩邊都唔合作既路線時,該分支最後一話會有類似馬反小說版既情節出現??

btw有一個同 G高有關既情節想確認一下
T既魔鬼高達好似當左莉英係亞媽
有無人記得係唔係有咁描述
art-1分色應該易出hg
豬self都係冇特殊能力
招map鬼畜到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞