機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
impact難度高2alpha太多 純粹挑戰隻game 成功感的確會好d
上面講過超男超女真男都同之前alpha系列有多d關聯
係真女用リオン系列 同og1有關多 結果竟然係最勁個個 係前期有d廢
impact第一關已經要拎堆海B嘅ms同埋廢鐵同堆海s嘅蟹打水戰
仲要搶熟練度加5回合
遊戲體驗度滿分
btw ABC前期真係幾廢
同埋alpha2是咪又係同AP一樣係偽隨機
同一個move係SL唔到
4X%SL咗十幾次都係一樣比人打中
定係純粹我太黑仔
小隊系統第一集真係唔太得 alpha3改佐d但都係唔得
z明顯吸引佐經驗 有改良過系統
畫面佢花太多時間整先有咁效果 最後要迫到出spd回本
其實照原作玩風魔最正路就空s陸a海b宇a
s係因為風系高位
古就空s陸a海b宇s
空s係因為ex匹敵什至超越風魔既機動性
宇s就吸收佐ゾヴォーク技術 愁又諗住打火星大佬
到新古全部升一級 空s陸s海a宇s
所以單睇佢空s其實冇問題
訓醒冷靜完先醒起
DD冇幾多MAP食到空地型效果
所以其實冇乜用純粹唔gur風魔仲係空A
ap可以靠save黎破亂數保存 好似係
alpha2記憶冇咁煩
是鳩旦啦
DD空c同空s一樣
啱呀好似得一兩次半空中打
印象得一關
唔記得係咪打AZ主線

仲要任務出bugs,3星唔到
後名倉年代明明都修正番空s
og係2og打後空適應係特別亂黎
最痴線莫過於風系低位空b
好多魔裝機都識飛 咁唔係風系比空b都算講得通 但風系都空b
佢自己dリオン系列好多都空a 自肥可恥
所以都幾有印象
所以DP冇點比油王同杉田飛過
2OG隱形人都係
不過用得果一陣就放過佢
eva飛個關?
正統版權作都算少 z2打00碎片
Impact 係玩到想死
後來查到佢唔係眼鏡廠自己開發

又係搵「東昇軟件」開發
c2年代已經係佢地
所以我先話og失敗直接影響到機戰
因為用佐其中一條line去推
平時就係咁撚樣既態度 一副我知好多內幕咁既口氣
所以之前有班柒頭係咁問佢
條友根本完全冇條件抱怨
心水清D都知話事權已經唔係佢度
平時冇野做都係9up/宣傳下玩具
姐係宜家先呈清自己乜鳩都唔知咁呀?
5ch班核心玩家咪係
係最core個班先知條友一向
平時x圍爐個班大部分唔係
我係話佢之前有班柒頭x入而係咁咬佢住問咩咩咩參戰呀
之後佢條氣唔順 話佢冇權
但平時就好似而家咁 懶係知好多野咁 就算真係咁 都唔需要成日賣弄
咁有班柒頭咪以為佢咁大權囉
所以先話佢自己囉黎
平時鍾意認屎認屁 但副作用就唔願承受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞