機戰遊戲/動畫/情報 集中po 8 [2024,新作何時有,專放假消息者不得內進]

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
完左未 唔記得睇
同ab一樣
昆霸大力d但遠攻冇翼霸勁
其他醜小鴨系統機戰就冇咩所謂
但impact傷害太低 我都係會追求傷害多
分隊個時點都會用下既 4 5章打後就
唔少變佐二軍
完咗了除咗公佈呢D基本上純吹水
不過市之瀬坐喺古谷同細關隔離完全搭唔到嗲
好大壓力
正常既,兩個大佬

btw g既新project係新漫畫?
未知 得設定圖
古谷埋尾79寶語氣講果句對白真係好感動可否不要老
居然冇週年新game
我就係以前玩ps1 果d機戰(F, alpha )
激勵哥TV完食
完全係倒吃甘蔗feel
得ウド篇係悶D
クメン篇已經開始好睇
班出生入死隊友好兄弟到 成日都一齊玩番廢柴上司轉頭

サンサ篇
首進行曲聽到同激勵哥一樣有PTSD高潮位綠狗打藍狗イプシロン當然好睇
叫做幫紅肩隊友報埋仇

クエント篇
估到係做戲呃全世界
解決賢者方法諗起經典科幻片2001太空漫遊
最後兩公婆一齊漂流太空都好浪漫

呢個禮拜有時間可能衝埋堆OVA

好無聊開Complete Box第二隻碟,而家先知
以前玩EMU果陣好鍾意cap圖

啲人話課7round都唔中合體技未計補珠嗰班,
寧願用舊材料加工小小,好過xt 咁剩copy個系統再埃你班契弟買新作
有無人好似看咁重口味鍾意機戰D嗰種劇本,幫高達堆敵角漂白晒真係好好
臨尾杜魯斯明知唔夠打為左保護地球都楂住架杜魯基斯出去檔住個原創boss拖延時間等主角堆人黎,真男人

好多高達uc 角色都漂白過,係爭斯洛哥
中間有玩都通常覺得佢變得多頂唔順
唔睇好你會覺得好玩
反而注目サンサ篇同紅肩隊有牙齒印個個角色
唔記得係個時已經描寫多定幻影篇再加
咁 G gen DS路線3 應該幾適合你
cb沿用f素材
老老實實 3個都掛下名咁
鏡d劇本不嬲大多好評
唱大原創但又冇個種抬轎感 64已經係咁
斯洛哥難d漂
我留意下大概估到講緊邊個
OVA少d集數應該好快清完
我本身都鍾意主角做錯無可挽救既野
之後要贖罪既劇情 會睇到成長
激勵哥幻影篇個度 雖然篇幅唔多 有d心靈雞湯feel 感覺算係對佢一種救贖
同希羅 剎那巧合地相似
炸到得番隻熊 殺全家 激勵哥就係紅肩隊呢個污點
仲有上次我提既海盜戰記

諗起名倉拉咗佢入…角色組就係為咗咁玩梗
明明好多野講
TV之後堆OVA全部都係Z3…唔想玩多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞