呀爸話到時死左間屋留比細佬

1001 回覆
127 Like 1509 Dislike
啲女人不願接受係
連女人返工。佢地賺既三萬係Easy money
男人賺三萬係hard money
就算退一萬步當女人真係出一半。都係對男人唔公平。

因為個垃圾社會太多bullshit jobs
https://en.wikipedia.org/wiki/Bullshit_Jobs
職場多女人就係因為女人要平權嘛,你問返啲女權啦
做女都遇左接受咁唔公平既現實
但我覺得佢地將來只會留層樓比細佬
咁兩老再老左日後既洗費就麻煩細佬搞掂
因為做女咩都得唔到
你個on9成日叫人練肌肉做鴨
咁我建議你班女人都可以學下外國班左膠
變性做男人享受男人嘅待遇囉
女人係咁

有著數果陣就無視(自由用西換外國護照)
人地著數果陣就嘈。
因為廢
十隻手指有長短, 其實呢d野都冇辦法
最緊要係老人家講明自己想點處理, 立好清楚的遺囑
唔好攪到兄弟姐妹之後爭產
女人:睇唔到我唔知
你覺得變性人有一樣待遇
咁你變成做女人啦

你長期話女人係雞
叫你做鴨又唔gur
明顯你同細佬唔熟
on9
父母遺產分配唔需要問子女
呢班傻閪還傻閪

不過我覺得唔關男女事

實情係細佬撈唔掂,買唔起樓
兩個家姐已經成家立室穩穩定定

咁幫吓細佬有咩問題
我係女人我唔理,總之你唔分就係「重男輕女」
之後女人會話「我都有返工」
我話女人有做雞呢個選項,做電子雞可以財自
我無話過女人一定係雞喎
你自己發神經對號入座唔好入我數喎

不嬲窮嘅人就係唔識得量力而為㗎啦
所以話你冇腦就係冇腦
未俾就唔係佢㗎啦咩?
如果對佢冇幫助嘅話佢父母就唔會而家就諗住留間屋俾佢啦
用下你個死人腦啦
就算再廢都係佢個仔,父母實會盡能力去幫
女權西以為男女倒轉一樣架。
我想問DMM.JP有乜男優有片﹖
佢地啲野都合生理邏輯都可以攞出黎講
女人一個月先排一次,男人幾日就要射精。已經決定左性慾強度唔同
啲hard science都要撐…
搵個女人係做紮鐵先講喇
女權西當然鍾意西方價值。因為自己著數晒
有時候唔係錢既問題,而係父母比既愛係咪公平

再調轉黎講,老豆老母係讀小學先生個細路出黎分享資源,之後又處理唔好令到仔女互相睇唔順眼,呢啲先係禍根

生仔真係要考牌,唔係就咁話一家人就咩都要包容,一個細路冇得揀自己要唔要兄弟姊妹
上面有個女權西係咁叫人練肌肉做鴨
完全違反常理嘅野都講得出,都痴線嘅
如果真係有呢個市場,一早大把人做左啦
仲駛乜返工受氣俾人鬧到狗血淋頭
係架啦,當局者迷,道理就個個都明
就係知兩個家姐唔會,個老豆生勾勾係到都可以拍拍囉柚移民走左去,老豆死左仲旨意佢地照顧細佬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞