冷氣討論 (11)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
信興果邊唔理你?
再唔係成個水盤拆落黎研究下囉
產地 係菲律賓 係咪照去
係未聽錯?可能講裝R32機要加多$300?
樂聲菲律賓係自己廠嚟,唔怕買
咁應該只係拆咗風扇上雪油同埋校位,開咗幾日都無聲 。應該搞掂咗

真係好滿意兩部GS 超級靜同舒服,好過老豆老母嗰部珍寶368好多
貫流風扇葉設計靜,三菱電機.
收到
想買HU70A P記同R記買3/4 個wifi貴多700蚊其實有冇咁既需要?
P除咗wifi仲有Nanoe X mark3,R得Nanoe G。
你覺得呢兩樣嘢可有可無咪R。
有人裝咗美的同pan 一匹
美的涼好多
想換屋企房冷氣 1匹窗口機 冷氣位係左上角
暫時睇中 珍寶AKWB9NIC / CW-HU90ZA 會唔會有其他推介? 唔該
想換屋企房冷氣 1匹窗口機 冷氣位係左上角
暫時睇中 珍寶AKWB9NIC / CW-HU90ZA 會唔會有其他推介? 唔該

CW-HU90AA或CW-SU90AA或樂信RC-HU90A。
CW-HU90ZA舊版不了。
push
要420?
想問一般裝分體機 core 窿嘅收費係點計
我依家窗口機換分體機 冷氣公司收我 $1300 core 窿
水魚價?
你想多功能又驚Pan漏水咪菱重。
是的
菱電GS吧喇 要WiFi先諗重工
咁如果多個功能緊係要埋
都仲有其他嘢考慮嘅 電機GS泰國製,重工420中國製 。

三菱電機GS可以伸手入去清潔 重工就有UV殺菌

所以其實都係睇你想要啲乜,但暫時我用GS係好滿意
唔出奇
我想換部分體機,但係屋苑要求一定要用吊船同持牌,好多都唔肯接,有冇巴打有介紹?
不再重覆
你去mcquay, Johnson hitachi 個web 搵下個啲大經銷商個啲接不接,或你打去你想買牌子代理問.
https://www.mcquay.com.hk/dealers/

有部份

如果電機盈電唔知做唔做細野,vrv 就做.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞