因為一次免費擁抱,竟然識咗個做保險嘅女仔!(3)

807 回覆
378 Like 10 Dislike
認真追到有d唔想睇…唔係因為接受唔到社會殘酷的現實 而係見到唉瘋同d追開故既讀者嘈真係有d sad...

應該咁講,寫故不嬲我都當消遣,出書你估真係會令人發達咩,每一個讀者喺我眼中都係一位朋友,合則來不合則去嫁啦 尤其是呢度係一所公地,就好似酒吧咁,你飲醉完之後清醒仲點會理自己飲醉咗做咩,諗都唔想諗返啦,大家放鬆過咪算
Live
估唔到係咁發展
先不作評論
留名完個好故

利申想BBQ大結局
唉 好多野唔係怒屌完個世界就會改變到

無錯係,不過呢個係一個人性實驗,我會代入一個立場同角色覆你地,所以請你要堅定立場屌落去,但我可能要少啲回覆,因為......我唔想開新post 我想喺呢個post完 我要開始肥基個故

仲有四個chapter

無錯係,不過呢個係一個人性實驗,我會代入一個立場同角色覆你地,所以請你要堅定立場屌落去,但我可能要少啲回覆,因為......我唔想開新post 我想喺呢個post完 我要開始肥基個故

仲有四個chapter

問題係
個主角個心未夠強大去carry自己想變成既樣子

如果selina呢跤未跌得夠甘
nana老母未推得佢夠多

希望nana既掙扎可以成為壓死阿膠穎既最後稻草
life is falling to get more ASAP
認真追到有d唔想睇…唔係因為接受唔到社會殘酷的現實 而係見到唉瘋同d追開故既讀者嘈真係有d sad...

應該咁講,寫故不嬲我都當消遣,出書你估真係會令人發達咩,每一個讀者喺我眼中都係一位朋友,合則來不合則去嫁啦 尤其是呢度係一所公地,就好似酒吧咁,你飲醉完之後清醒仲點會理自己飲醉咗做咩,諗都唔想諗返啦,大家放鬆過咪算

你應該整到阿穎好似繼承者們咁

到時就可以俾人屌離地
寫嘅嘢依然有小小造作突兀 但比起以前都有進步 繼續支持
主角好中二
果幾件都唔算乜導火線 咁就諗埋一面
突然之間 收工嘅時候返到屋企 見到Nana係我屋企出現左
佢著住一套OL裝黑絲look
Nana; 返黎拿?
我;係啊返黎啦 原來佢煮緊野食
我個心突然之間比興奮係黎
從後攬住Nana 隻手係個個patpat後面係咁摸
若隱若現摸到佢絲襪包住個patpat嘅感覺
一手摸住佢patpat一手摸住佢個胸
順勢將佢抱起訓落床到
Nana叫住唔好啦 食埋野先啦
我唔理佢講嘅野 將佢隻腳抬起 聞住佢今日著住對絲襪行過嘅路 聞到香水夾雜住啲汗味 令我知道而家一定要上佢...
我邊聞佢隻腳就邊啜佢腳趾
佢知道我啜嘅時候都慢慢享受呢一刻嘅時候 發出了自然興奮嘅表情 帶住一點誘人嘅申淫聲 嗯...嗯....
我從中聽到之後更興奮 將佢隻腳成M字 眼見絲襪同底褲之間有啲濕透嘅感覺
我將絲襪開左一個窿 用手摸佢濕潤嘅私處嘅時候
Nana突然講左一句 黎啦黎啦 我好辛苦 好想要
我見佢塊面又熱又紅 我當然要慢慢玩弄佢
我將我最叻嘅手指插入去嘅時候 佢啊....啊...啊...咁發出黎 我將速度越黎越快 佢叫嘅次數就越黎越多
我急不及待 除左條褲 將我嘅老二直插落深處 感受到又暖又濕嘅私處
Nana:啊..啊...嗯...好舒服...好大啊...入啲...入啲...啊...
我當然時快時慢 時大力 時慢慢咁插佢
我心諗 眼前一個OL黑絲look嘅Nana以後都係我架啦
我將佢兩隻腳提起 邊插住邊聞Nana隻腳時
有一種莫名奇妙嘅興奮
Nana:啊...啊....嗯...啊...好舒服
啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪.....
我:啊.....
我將我憶萬條精子 深深咁射晒入去....

咁既質素都敢騎劫???

你個名 你班友唔好迫我覆 我唔想開新post
每日一推
文呢
黎到戲肉啦!
主角好中二

俾條大陸仔笠

俾d父幹撚伸手黨踩到上面

俾d假惺惺既煙友恥笑

俾條女老母撚狗咁撚

再望望自己既工作環境

如果咁樣都仲忍受得到,開懷面對

巴打應該係耶穌黎

唔係批評作者 唔好誤會只係覺得主角太大反應
首先 主角同條女感情一向差 佢都揾到Nana代替啦 疏遠左咁耐都無乜期望 只係習慣

煙友唔算恥笑 講現實 係人聽到都會唔開心 但主角都有自知之明掛 又唔係中傷 捏造

講真 全部問題都係錢字 佢諗埋一面有乜用 自己無錢唔係第一日知 正常人應該係努力上進喎 點會將怨氣發洩係對自己好既人 比佢識到Nana都算係咁啦 分手有人慰藉
今晚有冇文

著緊先會留comment
主角好中二

俾條大陸仔笠

俾d父幹撚伸手黨踩到上面

俾d假惺惺既煙友恥笑

俾條女老母撚狗咁撚

再望望自己既工作環境

如果咁樣都仲忍受得到,開懷面對

巴打應該係耶穌黎

唔係批評作者 唔好誤會只係覺得主角太大反應
首先 主角同條女感情一向差 佢都揾到Nana代替啦 疏遠左咁耐都無乜期望 只係習慣

煙友唔算恥笑 講現實 係人聽到都會唔開心 但主角都有自知之明掛 又唔係中傷 捏造

講真 全部問題都係錢字 佢諗埋一面有乜用 自己無錢唔係第一日知 正常人應該係努力上進喎 點會將怨氣發洩係對自己好既人 比佢識到Nana都算係咁啦 分手有人慰藉

大部份都同意
但阿穎就係覺得努力上進唔係口講得咁容易
文文呢
在線上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞