因為一次免費擁抱,竟然識咗個做保險嘅女仔!(3)

807 回覆
378 Like 10 Dislike
突然之間 收工嘅時候返到屋企 見到Nana係我屋企出現左
佢著住一套OL裝黑絲look
Nana; 返黎拿?
我;係啊返黎啦 原來佢煮緊野食
我個心突然之間比興奮係黎
從後攬住Nana 隻手係個個patpat後面係咁摸
若隱若現摸到佢絲襪包住個patpat嘅感覺
一手摸住佢patpat一手摸住佢個胸
順勢將佢抱起訓落床到
Nana叫住唔好啦 食埋野先啦
我唔理佢講嘅野 將佢隻腳抬起 聞住佢今日著住對絲襪行過嘅路 聞到香水夾雜住啲汗味 令我知道而家一定要上佢...
我邊聞佢隻腳就邊啜佢腳趾
佢知道我啜嘅時候都慢慢享受呢一刻嘅時候 發出了自然興奮嘅表情 帶住一點誘人嘅申淫聲 嗯...嗯....
我從中聽到之後更興奮 將佢隻腳成M字 眼見絲襪同底褲之間有啲濕透嘅感覺
我將絲襪開左一個窿 用手摸佢濕潤嘅私處嘅時候
Nana突然講左一句 黎啦黎啦 我好辛苦 好想要
我見佢塊面又熱又紅 我當然要慢慢玩弄佢
我將我最叻嘅手指插入去嘅時候 佢啊....啊...啊...咁發出黎 我將速度越黎越快 佢叫嘅次數就越黎越多
我急不及待 除左條褲 將我嘅老二直插落深處 感受到又暖又濕嘅私處
Nana:啊..啊...嗯...好舒服...好大啊...入啲...入啲...啊...
我當然時快時慢 時大力 時慢慢咁插佢
我心諗 眼前一個OL黑絲look嘅Nana以後都係我架啦
我將佢兩隻腳提起 邊插住邊聞Nana隻腳時
有一種莫名奇妙嘅興奮
Nana:啊...啊....嗯...啊...好舒服
啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪.....
我:啊.....
我將我憶萬條精子 深深咁射晒入去....
根本連黑化都講唔上,主角個套路十足十啲被人恰就想欺凌返人,但又傻尻既中學雞
突然之間 收工嘅時候返到屋企 見到Nana係我屋企出現左
佢著住一套OL裝黑絲look
Nana; 返黎拿?
我;係啊返黎啦 原來佢煮緊野食
我個心突然之間比興奮係黎
從後攬住Nana 隻手係個個patpat後面係咁摸
若隱若現摸到佢絲襪包住個patpat嘅感覺
一手摸住佢patpat一手摸住佢個胸
順勢將佢抱起訓落床到
Nana叫住唔好啦 食埋野先啦
我唔理佢講嘅野 將佢隻腳抬起 聞住佢今日著住對絲襪行過嘅路 聞到香水夾雜住啲汗味 令我知道而家一定要上佢...
我邊聞佢隻腳就邊啜佢腳趾
佢知道我啜嘅時候都慢慢享受呢一刻嘅時候 發出了自然興奮嘅表情 帶住一點誘人嘅申淫聲 嗯...嗯....
我從中聽到之後更興奮 將佢隻腳成M字 眼見絲襪同底褲之間有啲濕透嘅感覺
我將絲襪開左一個窿 用手摸佢濕潤嘅私處嘅時候
Nana突然講左一句 黎啦黎啦 我好辛苦 好想要
我見佢塊面又熱又紅 我當然要慢慢玩弄佢
我將我最叻嘅手指插入去嘅時候 佢啊....啊...啊...咁發出黎 我將速度越黎越快 佢叫嘅次數就越黎越多
我急不及待 除左條褲 將我嘅老二直插落深處 感受到又暖又濕嘅私處
Nana:啊..啊...嗯...好舒服...好大啊...入啲...入啲...啊...
我當然時快時慢 時大力 時慢慢咁插佢
我心諗 眼前一個OL黑絲look嘅Nana以後都係我架啦
我將佢兩隻腳提起 邊插住邊聞Nana隻腳時
有一種莫名奇妙嘅興奮
Nana:啊...啊....嗯...啊...好舒服
啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪.....
我:啊.....
我將我憶萬條精子 深深咁射晒入去....

做咩呀你
根本連黑化都講唔上,主角個套路十足十啲被人恰就想欺凌返人,但又傻尻既中學雞

下,呢個社會唔係不嬲都咁中學雞嘅咩 可能我見識太少啦!
Show Blocked User - 警察做野唔洗你教

我絕對唔會介意少一個唔識尊重人嘅讀者!想睇甜故就出返去啦,一係自己寫一個,再唔係就上香討啦!

當你以為佢大個d會成熟d 其實佢都係一樣咁小學雞

如果細心留意,唔難發現中學係社會既縮影

埋堆、欺凌、欺善怕惡、淨係識恥笑既花生友

有錢人/ 靚既人有特權 等等

呢啲我同意呀,但實質上主角點解我話黑化都叫唔上
佢無能力,又無改變自己能力,暫時睇只係改變所謂心態,一樣係底層
有啲中學果陣又係咁被人恰,好快就進步同改進自己再加改變心態,果啲先算真黑化(我定義上,之事爭執詞義,大家實有出入 )
Show Blocked User - 警察做野唔洗你教

我絕對唔會介意少一個唔識尊重人嘅讀者!想睇甜故就出返去啦,一係自己寫一個,再唔係就上香討啦!

好波!!
block左條傻鳩開心哂
文呀
終於到 拉闊,皮已正
live
在線上
每個人都會中意一個錯既人 主角同我個經歷一樣 個種心酸

如果細心留意,唔難發現中學係社會既縮影

埋堆、欺凌、欺善怕惡、淨係識恥笑既花生友

有錢人/ 靚既人有特權 等等

呢啲我同意呀,但實質上主角點解我話黑化都叫唔上
佢無能力,又無改變自己能力,暫時睇只係改變所謂心態,一樣係底層
有啲中學果陣又係咁被人恰,好快就進步同改進自己再加改變心態,果啲先算真黑化(我定義上,之事爭執詞義,大家實有出入 )

就咁由呢點睇又中一個香港人
在線上

接著發了一道whatsapp給剛工作完畢回家的Nana,告訴她我現在下班了,然後緩緩地回去,在路上電話傳來一下震動,我還想著Nana為何不致電給我,結果.......是一組陌生的號碼所發的whatsapp,當我望到那組陌生的號碼,竟然沒有任何錯愕和好奇,而是有一股期待已久,莫名的興奮在竄動,好像獵物上釣的感覺。

在那個瞬間,憤怒和貪念的感覺在雙倍翻湧,而且心癮的感覺是目前為止最強烈,最為難受的一次。

「最近還好嗎?」

如果我沒有猜錯,我知道這組陌生的號碼和whastapp是屬於何人。

是Selina!

「邊個?」

「我係Selina!我好想見你,好掛住你。」

掛住我?她在大陸贈我綠帽時,不見得她會想起過我嗎?

「我唔想見你,Okay?」

怒不可遏的把電話收起後,我把那些翻湧的心癮苦苦壓抑著,決定不再理會過任何whatsapp,直到回家洗過澡後感到身心疲累,而且心情差到極點。

想著想著Nana便致電過來;

「喂,傻佬!你今日點呀?係咪好攰呀?」

「攰攰地啦!你呢?」

「今日去咗見客囉,跟住食完飯.....就放工啦。」

聽到Nana的支吾以對惹起了我的好心,

「跟住?」

「係.....呀。」

「係咪有野發生呀?」

Nana聲音有點重,

「個客要我上佢屋企傾。」

「跟住?」

「咁我唔肯,傾唔成咪走囉。」
我總是覺得Nana把當中某些細節刪減掉。

「係咩?」

「跟住嗰條友用上司嘅名義同我講,呢個客好重要,唔可以得失,仲話我今個月條數唔好睇,因為要捉住呢個客!所以佢今日夜晚安排咗我同個客食飯。」

我把最為主要的字眼放聲喊道,

「陪個客食飯?去邊度食呀?」

「君悅酒店。」

大概,每個男人聽到女朋友要在酒店見客,內心都會不禁一沉。

「咩話?」

「食飯咋,我就係驚你咁嘅反應。」

「點解唔推咗佢呀?」

「唔得呀,推咗個大客分分鐘工都無埋呀!不過成餐飯都無咩野,係個客手多.....但我都同公司講咗一聲,佢地都改派咗個女同事同我一齊去跟個客,有個照應。」

「咁簽咗未?」

「依家個女同事跟緊,個客話.....睇下表現喎。」

Nana明顯在對話的末端故意說得含糊。

我答不上話,說到底.......在工作糊口的層面上,我們都是無可奈何的一眾,任由命運擺弄、富有階層的魚肉,就算明知道情人在酒店見客,那怕有機會被客人硬上掉,那怕在我忙碌工作時,情人在酒店的浴室沖洗著,我亦只能啞忍,因為除了啞忍以外,根本沒有別的事情可做。

有時候,不是信任度不足,而是這個世界上根本沒有任何信任可言,在財力的威迫利誘下,任何人都可以對此屈服。

「咁......好啦。」

除了說好以外,我還可以說上甚麼話?

「如果你真係唔鍾意,我轉工!」

「對唔住,我無能力保護你。」

「傻啦......」

突然她的母親從房門外喊道,

「阿女,有野問你?」

每晚的通話時間平均只有十分鐘,因為總是被她的母親撞破,害得我們活像偷情中的情侶一樣,驚惶失措的把電話掛掉。

每次把電話掛掉後,我的心總是酸溜溜的,愛遭到反對不是感到最累,而是那種無力感教人無奈;

今天的無力感比起往日更縈繞心頭,我曾說過,最為可怕的不是現實,而是現實來臨前腦海不停地假設最壞的情況,再轉化為一幕又一幕像真的畫面浮現在腦海。

同時不停反問到底我做錯了甚麼?

難道,窮就是原罪?

根本沒有任何改變!還是逆來順受!但論能力和身份的話,就算我不停努力去學習別的本領,從以權力成敗論英雄的社會角度上,我只不過是一位憤世嫉俗的窮人,依舊是底層任有權有財力的人凌辱。

我愈想愈氣憤,咬牙切齒的握著拳頭,然後一邊揮拳打在牆上,另一邊廂在怒吼,直到有一股血腥味從我的唇邊湧出,才驚覺自己咬損了唇邊。

血?貪念就像一頭野獸,當第一遍嚐過鮮血後,從此便會瘋狂地追求鮮血。

對!我一直在追求的只不過是被填滿的感覺和至高無上力量,好讓我不再受人欺負,在逆境的時候,能夠有著足夠的力量反抗,不再逆來順受。

人愈受害愈要學會自衛,我深深明暸選擇忍氣呑聲的話,今天社會迫你忍氣,明天便會迫你食屎!

但能力不足的話,不論你如何自衛和反抗,仍然需要學會屈服。

我真的受夠了。

待續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞