因為一次免費擁抱,竟然識咗個做保險嘅女仔!(3)

807 回覆
378 Like 10 Dislike
在線上
呀穎唔好咁啦

世界唔好咁啦
你地唔好咁啦
大陸仔唔好扑Selina啦
Selina唔好對唔住阿穎啦
二世祖唔好打阿穎啦
煙伴唔好做花生友啦
煙伴唔好笑人啦
老闆唔好串心啦
肥基唔好唔信人啦
Nana老母唔好咁啦
Nana唔好俾人迫啦
呀穎唔好咁啦

世界唔好咁啦
你地唔好咁啦
大陸仔唔好扑Selina啦
Selina唔好對唔住阿穎啦
二世祖唔好打阿穎啦
煙伴唔好做花生友啦
煙伴唔好笑人啦
老闆唔好串
肥基唔好唔信人啦
Nana老母唔好咁啦
Nana唔好俾人迫啦
食屎狗
憤世嫉俗只係用黎掩飾賤男心態

睇你點演繹啦,你成功嘅就係李嘉誠同李世民,你失敗的話就係陳世美

世界上任何人,一輩子只做三件事,不是自欺,就是欺人,再不然就是被人欺。你看世界上的人,能不能逃出這三樣事?能逃出了這三樣的話,就跳出三界外了。-南懷瑾

不擇手段,完成最高道德。-南懷瑾
想知主角點上位
食屎狗

睇你點演繹啦,你成功嘅就係李嘉誠同李世民,你失敗的話就係陳世美

世界上任何人,一輩子只做三件事,不是自欺,就是欺人,再不然就是被人欺。你看世界上的人,能不能逃出這三樣事?能逃出了這三樣的話,就跳出三界外了。-南懷瑾

學到野
食屎狗

睇到都sad
駁唔到
lm
自欺人在這 講真 情願自己唔開心 都唔想影響人地 影響到人會覺得不安 愧疚
睇到個人都sad sad地
睇到好SAD, 但現實就係咁

現實就係主角真係會遇到好似NANA咁好既女仔, 一樣地會有個咁既老母, 最後NANA只會被迫選擇二世祖, 主角就繼續一無所有
認真追到有d唔想睇…唔係因為接受唔到社會殘酷的現實 而係見到唉瘋同d追開故既讀者嘈真係有d sad...
食屎狗

好撚絕

不過又講得好撚岩

廢J 毒撚永遠被人欺
睇黎都係要中出Selina喇

現實就係主角真係會遇到好似NANA咁好既女仔, 一樣地會有個咁既老母, 最後NANA只會被迫選擇二世祖, 主角就繼續一無所有

如果男主係現實都幾19
而家後生做廚房
識英文去酒店西餐廳做幾年都過20k啦
可以做埋行政野上30k都不是夢
如果個老母咁都接受唔到就係佢問題啦
希望作者唔係投射自己落男主到啦
在線上
得罪講句
我明白你想造一連串不幸事件令呀穎「黑化」變得合理

但唔知睇落去只係覺得呀穎好廢又兼夾帶中二病,絲毫無啲同情心仲覺得佢有啲戇鳩…

唔知佢係蠢夾善良到盡頭,見到所謂「魔鬼」同「天使」既內心掙扎就好想笑

其實煙友講得一啲都無錯,而家主角變左個純真弱智小寶寶憤世嫉俗耍中二病

如果男主係現實都幾19
而家後生做廚房
識英文去酒店西餐廳做幾年都過20k啦
可以做埋行政野上30k都不是夢
如果個老母咁都接受唔到就係佢問題啦
希望作者唔係投射自己落男主到啦

如果係咁容易,香港真係無廢青
我覺得世上人人嘅人生都唔同嘅,一帆風順嘅人生係幾令人羨慕
得罪講句
我明白你想造一連串不幸事件令呀穎「黑化」變得合理

但唔知睇落去只係覺得呀穎好廢又兼夾帶中二病,絲毫無啲同情心仲覺得佢有啲戇鳩…

唔知佢係蠢夾善良到盡頭,見到所謂「魔鬼」同「天使」既內心掙扎就好想笑

其實煙友講得一啲都無錯,而家主角變左個純真弱智小寶寶憤世嫉俗耍中二病

有時真係再多解釋都厭
唔用一個咁廢嘅人,點做實驗
食屎狗

好撚絕

不過又講得好撚岩

廢J 毒撚永遠被人欺

人係不停內鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞