李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
我估佢已經知道曬 只係唔想煩 是但啦
岩啦一定係真愛,
基哥死左記住守寡
佢加幾筆渣喎
仲要睇得出加得好核突
應該係諗緊一開始諗住放少少假野出黎塞住人地把口就算
估唔到條女苦肉計連自己都呃埋
重點係條女如果做01個訪問果陣得體少少 唔會咁多網民花心機踢爆佢
條女自己訪問果陣吹得咁大
明明求其講幾句自己外國讀書返黎咪得囉
又要講畫鏍絲 又話自己讀書D錢係提款基唱到嘔都搞唔掂
自己攞黎
而家唔澄清又柒 澄清又唔知可以講咩唯有用大話come大話
你係提款基都頭痛啦
好勁
除左臨摹淘寶畫
連彈豎琴都可以一樣聲
果然係才女 樣樣精通 一日有30個鐘比佢用

https://www.instagram.com/tv/CiuN8QMoaQi/

https://www.youtube.com/watch?v=K1tz3lEU-t8

https://www.instagram.com/tv/Ciy8F2ZjLhZ/%3D%3D

https://www.youtube.com/watch?v=IAN0HC5YlqE
兩間都係國務院旗下國企, 但係唔會咁大膽攞阿媽個印用掛

記者如果你睇到嘅話就快啲寄封信去問下呢兩間公司嘅pr 有冇呢一回事或者佢有冇請過呢個人做過嘢, 佢會答嘅話都應該好爆
淨係仲有咁多白色已經可以close file
傻嘅都知佢咁樣掃落去唔會咁嘅聲啦
個背景仲十足琴行咁
好心扮都扮好D
佢都用幾多時間去搞呢啲嘢

我覺得唔是咁簡單,唔通佢想呃埋街外人或者李龍基D人脈?
見到d相笑死

美國佬D野都幾求其, 個牌又唔置中, 條木都彎左
陳榮峻夫婦力撐李龍基未婚妻:話佢攞李龍基啲財產,全部都係假

陳榮峻和太太吳香倫今日(19/1)現身將軍澳電視城出席無綫處境喜劇《愛·回家之開心速遞》宣傳活動。對於好友李龍基的未婚妻王青霞(Chris)被質疑學歷造假,同時被爆曾美國徵婚借錢後失蹤,事件引起全城嘩然。

陳榮峻接受《香港01》訪問時表示:「我哋睇到呢啲新聞,一笑置之,因為一早知道係假(指新聞)畫係真畫,而啲花邊新聞係假嘅,例如話攞佢啲財產,全部都係假。(因為李龍基未過啲樓畀佢?)呢個唔知,絕對唔係話坊間傳想佢死,同埋霸佔佢啲身家。而據我所知,基哥嘅大女同基哥未婚妻都一齊食飯,相處得好融洽。

提到有網民發現Chris曾在社交網出示學歷學歷及大學學費單錯漏百出,直指造假。陳榮峻表示:「作為朋友絕對相信對方。(有冇慰問李龍基?)我哋成日都見面。」而身邊太太吳香倫表示:「啲人鍾意亂咁講,亂咁寫,佢哋都係一笑置之,大家都唔會覺得係咩一件事,因為我哋知道佢哋兩夫婦感情非常之好。」

咁公道講句 呢D都唔係做雞既證據
佢大可以話自己同班女仔fd去食飯飲酒就已經兜到
譚道德戲裡戲外都蝦碌
直升機工程師
笑撚死人咩...
leiden u係無得讀bachelor of engineering架 人地係有Fine Mechanical Department 但唔係一個faculty
更加唔係college the hague入面
教埋你啦未婚妻 college the hague係2010先開架
你記住作D年份作好D呀
上咩流,啲藝人收完轉頭就掉啦,俾面提款基先一齊影張相姐,點會同個造假大陸妹來往
同神童輝嗰啲一樣,痴有錢佬向上爬
廢老都係痴痴呆呆坐埋一枱咁喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞