李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
似東莞行入去企晒一排任你揀嗰隻多啲
我都識荷蘭同德文
Hallo!
巴打摩擦力
基哥唔係講咗佢哋識咗十幾年咩
狡兔三窟 - 狡猾的兔子有三處洞穴。
其實食藥都未必得㗎….會有tolerance
我就唔信啦

佢呢個年代嘅男人係好怕臨老無人陪無人照顧

公屋阿伯都係咁,佢哋嗰個思想唔同
佢吹得太大,講出國讀書唔理香港定大陸,都好多人識,佢一講人哋就知佢鳩up啦
啲女人要生係因為有得分身家同埋箍住個男人
佢無所謂咪生囉
無小朋友邊會有名份
佢屬豬,人形豬嗰個豬

豬都好善良
如果真 --> 提款基為面子唔想俾人知自己叫雞叫沉船 就同條女一齊作咁多野出黎
如果假 --> 提款基為面子 唔想俾人笑佢老牛食嫩草仲要為左條女同老婆離婚 咪扮晒野話自己同佢識左好耐 係真係有感情 唔係一味貪人後生
真真假假都好 提款基一定係有份講大話
根本就吹出嚟
好似啲人潛咗一次水就係潛水教練咁
佢咁鍾意曬命點會十幾年咩痕跡都無
個老野講過啲仔女自己照顧到自己唔洗佢幫

言下之意即係毛都唔畀一條啲條女
或者你咁諗
如果佢真係講出口話自己屌唔到 無論事實係點
D人點都會有負面反應
提款基自己成日前言不對後語 其實真係唔洗深究佢到底屌唔屌到
同埋個故仔係有作到2020年小產架嘛
如果屌唔到既話 咪又無咁可信
佢又唔講埋自己識日本嘅

丫咩嗲
好厚死皮
應該就唔係窮
有少少錢去外國國

應該環境普通借盡去外國博一博
有冇人數過佢畫過幾多幅畫

癡線我隨便搵都有幾十幅,佢乜人都畫淘寶係咪有成條team趕貨

搭緊個咩雞棚
乜明星佢都癡

國技嚟架
佢地要形塑女方本身就好勁 有資本有才華唔係貪你既錢
勾起男人既征股慾望 要男人用錢、資產去甘心俾佢覺得佢值得
弱雞少少就好似佢咁全部淘寶再參加個遊學團去當地影張相
勁少少既會做下功課扮名媛 去d貴既地方消費搭訕有錢人繼而當人脈變成自己既資源,從而為佢既身份又疊加幾份可信度

舊年咁啱去上海出trip個陣有個大學同學知我來請我食飯啦,然後見到佢個未婚妻,幾靚女講野有氣質,之後講起同我讀過同一間學校係ivy league,仲有show幾張相我睇佢個陣既生活,的確係我地學校到影
咁我係Phd佢係Master,我心諗咁都撞到校友就講多兩句啦,條女就唔想多講我都覺得怪怪地,不過我地既學科唔同聽唔明都好正常
咁食緊飯個陣講起餸幾好食啦,之後又提起以前食Canteen既日子,條女就話對Canteen麻麻地多數出去食,咁去過美國讀都知道除左你老豆係馬雲可以俾你餐餐係外面食之外,基本上大家都一定自己煮飯或者食Canteen,咁我地間學校就鄉下中既鄉下地方Town就係咁大,而且我地Canteen號稱世一佢話麻麻地我就覺得有問題
之後我就老作話係啊除左A餐廳真係好食(但A餐廳係我Master學校既),基本上點都會食過兩次,就係有少少貴咁囉不過個XXX真係每枱必叫既,然後佢覆我:唔算貴啦,但的確係呢間一定要食既,之後就轉話題講創業點樣點樣
係呢一刻我就知道佢冇讀過,而且講起道菜個上海仔都知道有問題,因為呢道菜係我同上海仔讀間U附近既一間餐廳既名菜,本身聽講要今年初結婚但到而家都未有同學收到帖
點解佢咁多新聞
對李龍基都已經冇興趣
仲要佢嫩妻
咪始於有班傻西瓜唔抵得牙基過咗7層樓俾佢
可能見到屋企人就知唔對路
咁你食完飯之後無同你朋友踢爆佢?
一直無留意 直至有巴打神探上身
真係笑L死
幾有娛樂性
你救咗你個同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞