李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
直播畫幅黎睇下
淘寶一幅,用有限錢就可以上上流
同埋色盤冇溝色,畫過畫都知冇可能唔溝色,佢係連試吓畫都冇試過
同埋佢ig dive啲相全部冇樣
幫啲姊妹搵碼頭
冇 醒目既都聽得出有鬼啦
以前點醒過另一個大學同學結果反埋面
以後就唔會再做吃力不討好既事
講到A餐廳同埋個餸佢都執迷不悟就冇得救啦
如果係好似佢咁講修讀機械工程裡的計算機課程,咁就應該係computer science in mechanical engineering而唔係佢cert上嘅mechanical engineering in computer science la
記得以前都有講
支那有專業班係教D青春少女點樣埋班有錢人身
學D藝術琴棋書畫 同有錢佬講咩話題
以前傳郭富城老婆同班姊妹就係咁識到
睇完佢D畫同破綻百出既改圖
應該都係佢後面班集團整出黎 睇黎應該真有其事
https://youtu.be/YAefgImBqD0?si=A8dsq3zoHQMc-Wis
真係有畫 不過唔係水彩同人象
應該真真假假撈埋一齊
即係識畫畫同上過學渣飛機嘅堂應該真 但就無佢吹到咁勁咁人才
咁大家明點解淘寶間鋪要幫佢兜啦?
大客黎架

佢全職畫畫定天才畫家?基哥,佢有無時間陪你扑野呀定一唔扑一唔畫?
究竟係Wong 定Wang?
係,啲嘢又勁撚乾淨
完成品黎,只係喺上面掃下掃下扮畫喎
屋企人呢啲就易喇,俾錢你想搵個咩人扮你屋企人都得,之前睇唔知X探員定原子檔案,有單大陸女結婚嫁豪門擺酒,個女仔上至父母下至嚟飲嘅親戚全部都係演員嚟
巴打佢咁樣唔叫畫喎
你去小學搵個上過VA堂嘅學生都做到

無諗過屋企人都有得扮
真利害
應該唔同鋪買
不過淘寶呢啲畫都係print出黎再填色咁畫 一兩日就畫到一幅
I
我冇講過我唔係坐枱
油畫水彩鉛筆畫唔同賣家

有冇片睇?想睇提款基衣個「死喇吹大咗」個樣
佢都係想做幸福賓周啫 無罪嘅
又唔係屌啲証書,真與假對佢呢講冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞