李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
騙子特別多花臣
仲要條條片都係最後加少少細節位
整色整水扮哂野
好多花生食
原來佢仲寫到一手好中國書法
大開眼界 唔駛提腕,支筆唔駛直,原來都可以寫到書法家咁
咪係
大陸妹 屌完就好走
天龍人政府唔敢出聲
人地臨老食嫩草關你地9事咩,好多人唔抵得基哥
提款基應該都知條女係假
睇條女送畫俾咁多人,連小強都有份
證明條女係人脈上係幫到提款基
學樓上話齋分分鐘成個集團做緊野
講真提款基自己可能都唔係咩好野
既然係咁多fd面前已經洗濕左個頭
唯有繼續扮落去
上網見到佢比人踢爆18歲結婚生左仔
唔知基哥知唔知呢

愈來愈多花生食
基哥坦認唔希望捉到襲擊者,「因為佢好支持我係我擁躉,佢只係唔想李龍基受傷害。」Chris附和:「我冇嬲冇怪嗰個人,亦冇諗過追究,佢咁錫我老公,開心都嚟唔切, (唔怕基哥Fans有樣學樣?)唔係個個咁激進嘅。」

未婚妻俾人打都唔追究都唔知邊個落ORDER
基老可能一直都知情
假學歷扮有錢女
都可以話自己蠢比人呃
但女人有冇生過仲要生過2過
身體一定有分別呃唔到人
咪呃到李龍基囉
唔通名校畢業會俾佢呃到
d大陸女人面皮無限厚。悶悶地睇佢點大話冚大話,都未話唔過隱

遲下走埋佬,等睇提款基的訪問
係囉又會咁都唔追究,咁就唔好怪網民拆穿佢,大家都係為基哥好
比華利山騙子果局吹得仲大,仲要比人呃左果啲唔敢出聲。吹到雜誌電視名人圈,搞埋慈善機構,大到佢想估中乜無人懷疑佢,明明一般人做會覺得唔合理,但因為「信果個人」就唔用常識。被人呃完都唔敢相信事實。

個步驟似首先被人覺得佢哋好勁,有錢有學歷有見識,加啲講唔出嘅大生意。慢慢同果層啲人混熟,就好似揾啲名人endorse 咗佢嘅學歷同財力,然後再下一步。

就咁睇。暫時佢未去到下一步就被人截胡。
俾人截都係因為佢太柒太高調
玩腳玩一晚
基哥坦認唔希望捉到襲擊者,「因為佢好支持我係我擁躉,佢只係唔想李龍基受傷害。」Chris附和:「我冇嬲冇怪嗰個人,亦冇諗過追究,佢咁錫我老公,開心都嚟唔切, (唔怕基哥Fans有樣學樣?)唔係個個咁激進嘅。」
比華利山嗰個真係有洗錢租幾間比華利山,請幾個工人司機,門面嘢做到好足
衣個大陸妹求其淘寶,講嘢又前言不對後語,差9丈遠
條友真係似係搵緊下一個目標
可能係老襟呢
cls花生多到開始食到濟
chris姐會話:都無話過自己會用真野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞