李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
話mini證書都痴線
退出咗即係無啦,我可以可以報名個course之後退出但整張mini證書俾自己?

一係條女偽造文書,一係間公司奶嘢
標準天王嫂訓練營冇佢咁低質呀嘛
真係畀人打,點都報咗警先啦,天眼睇唔睇到係差佬嘅事,幫啲差佬諗埋佢哋要點做嘢笑死

講真佢哋而家報都得,根本就身有屎唔敢報,差佬捉唔捉到一回事,既然咁善良即係捉唔到都無所謂,但佢哋出嚟搵記者澄清,即係都在乎出面啲人點睇,咁咪報驚囉,報咗冇人話條大陸婆做戲先
提款基都知中伏,但面子緊要唔分得手。
點解要同外人交代咁多 佢同阿基哥結婚 基哥信佢咪得
係咪而家連基哥都覺得中伏
佢使唔使報私隱專員公署
波皮都睇唔到 可以點做
唔止啦,佢7層係講緊大陸樓

佢好似仲話好多年前就開始投資大陸樓,嗰陣好平,而且佢keep住唱老餅歌唱咗好多年,年年基本上都開show,仲唔計接啲商演,佢其實搵唔少
睇個款基哥都知佢有啲野唔係真
但可能勝在條囡真係對佢好好
又肯跟出跟入24小時照顧佢
應該都唔會狠狠拋棄條囡

利申:工作上遇過基哥
點報
陣間俾人反告浪費警力
畀人普通襲擊喎都唔報得?
冇話原創同老高一樣
原來係combustion engine,唔係computer science呀,張cert寫錯咗,大學嗰邊搞錯咗
支那国技偷呃拐騙
有錢就可以唔呃人?
其實我懷疑佢可能只係識佢頭幾年屌過吓,而家都唔知仲得唔得

我覺得佢而家似沉船畀人呃感情,多過肉體上嘅追求講70幾歲仲有幾多個男人仲有心有力,你估個個何鴻申咩
佢有講過佢係有食果d乜乜藥幫手,佢自己好似本身都有代言

水彩膠紙冇顏色
膠紙下面仲有畫咗嘅部份
係乜嘢畫法……
浪費警力唔係咁用㗎ching

你講大話老作件事出嚟就話姐

真係有發生驚咩
幾好,香港國際騙子中心
求其改網上銀行嗰個html cap圖算啦,讀machenical engineering in computer science冇可能唔識㗎喎
佢撚有錢學渣真飛機咩
學渣飛機唔係上完個course就搞掂 仲要飛行時數架 然後又要你有membership果D
同埋好多飛行學校係會叫你住埋入去幾個星期果種 成條數計落唔係3萬蚊美金搞得掂
但條女擺明係報下D體驗班 (遊客都報得果D) 幾萬蚊就可以同人講自己渣過飛機果D
佢自稱果張係報價單 但連張報價單都keep到2024 你估真係學渣過飛機D證據佢會唔keep?
仲要佢張mini證書整到真既一樣
係支那要捉既話一定係犯法
不如問下間公司先
佢憧憬係愛情,而家佢當係愛情而唔係單純叫雞
分分鐘個Hermes都係淘返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞