李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
幫佢拍片嗰個特登陰佢定點?部琴前後反轉咗soundboard要攬去自己身,有見過人彈都會知吧?攻何況琴主?
仲要兩隻手喺差唔多octave鳩掃,啲音掃完都即時muffle曬,佢自己掃完唔覺得難聽咩?
擺拍都畀返啲誠意好無
提款基有D訪問直情想側側膊等人以為呢條女係佢第二任太太 講小產果個訪問
記者擺明撈亂左 正常人一定會叫記者改返好
佢無叫你就知咩事啦
邊3個
反轉
笑撚到我pk
陣間又澄清話自己從來無話過識彈
只係當日見到個琴貪玩試下
人老就認啦
著粉紅色唔會令你變得後生
基哥都幾落力
一定係幫呀chris諗埋解釋
我睇youtube自學都發現無得唔溝,d野係污糟到pk

畫一幅咁既畫起碼幾日時間
有類似既經歷,俾個frd屌返我地唔專重佢老婆,但做兄弟既,要講既忠言已經講左,儘左做兄弟既責任就算

咁多年黎睇返轉頭,佢地未離婚,但就睇住個frd人生淪落,真係好唏噓。
你又唔好諗到d明星咁醒

間中都有明星受騙既新聞喇,唔係太紅果d,突然有人送幅咁既畫俾自己,應該都會受既。
基哥月尾電視台有個慈善籌款活動,可唔可以叫阿嫂即埸畫幅畫出嚟做善事籌款呀,又可以做善事,又可以幫阿嫂平反,冇得輸啦。。。。。
條女黑仔諗住吹話自己ivy league 應該都無咩人可以challenge 佢點知有你出現佢先破功
佢個盒係咪啲小朋友用嗰啲水彩
香港大把人ivy league 畢業喇
好多人睇
要up 中同一間先出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞