李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
本身為呢條女拋妻棄子就係唔見得光
卻都做了一個同款Mini感謝狀

咁都得
呢個post就爆
Ching 好波
邊個TVB高層咁撐人勾人哋老公?
對話中聽唔到咩高層名
只係提過米雪、羅蘭有份安慰
我都想知邊個高層撐人做假證書
今日卒之見二字頭
條女話自己係化妝間畫畫啦
分分鐘條女跟提款基跟出跟入見過下D management 介紹過自己 就覺得人地力撐自己
好奇有冇人喺化妝間親眼見到佢畫畫過程(唔係淨係製成品)
ig無晒post
根本條友冇句真,聽過就算喇TVB又唔會出聲名澄清嘅
但又唔delete
王青霞透露在美國讀書幾次遭遇校園槍擊,更有兩次被射中腿部。「一次純粹是隔籬班,有個學生不滿老師就開槍,結果我忽然感覺小腿痛一痛,一看,流緊血!原來是流彈……」王青霞說起來猶有餘悸,慨嘆美國社會實在不太平。

https://www1.hkej.com/dailynews/culture/article/3510495/被Donald+Trump影響

機械、飛機、舊歌,編織出今天李龍基的「花好月圓」。過去一年來,傳媒和網友都猜測他和王青霞的戀情,當然少不了刻薄的流言蜚語。其實,這段情的確夠離奇,就像王青霞在美國3次遭遇校園槍擊案,腿部留下幾個傷疤一樣,機率小得很,但緣份往往就是億萬分之一。
https://www2.hkej.com/landing/articleprint/id/3510494

校園槍擊又關佢事
邊間中學發生過三次?定係Stanford有發生過?講吓詳情吖? 真心想知...
好事嚟喎
我都想睇下佢點證明自己啲學歷係真
可能佢唔識del ig
stanford畢業會溝個大佢一倍嘅阿伯
仲要個阿伯唔係咩位高權重嘅人
聽緊條男人婆訪問兩公婆d片,一路聽一路笑到仆街,聽到條男人婆180度大反轉做chris wong打手真係笑到成個人震撚曬
關mirror事佢地即刻跟進
冇拿?壇野好正好爆笑,好耐未試過睇post笑得咁開心睇到停唔到

仲諗住有日可以喺叉雞度睇到依單野,幫佢沖出香港拓展事業
鳩掃部琴都竟然敢配張國榮首追
笑撚死
扮嘢都畀番少少誠意嚟啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞