李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
都係個句
明知假都冇勒住條女
重主動一齊搵 01 做訪問

完美演繹面係人地比 架係自己丟
條臭伯仲拉條臭八四圍送畫比人打咭
拉咁多人落水其實有咩居心呢
唔好意思追唔切 講呢啲係做乜尻? 話條女人生好不平凡
呢個po好多花生你慢慢追
總之好睇過連續劇
咪好似比華利山個老千咁
靠李龍基嗰少少名氣
四圍識下唔同介別人士扮上流
跟住咪靠呃搵食囉
呢類老千都唔係第一日出現啦
個八婆仲以為自己好醒or/and香港人同大陸啲三四線成市人一樣咁𠹌蠢好易呃
有乜詳情邊個
個個阿伯都係咁覺得自己唔會睇錯人
佢21年個screen仲有微博 似玩開

其實都醒,佢只要喺班偽人圈團團轉,唔拎堆假證書出黎比記者揚曬出黎,佢仲可以搵多幾年著數。不過佢on9在衝動
依家得番13 跌得快過含指
正常發展就一定係喺香港消失
之後去大陸落後啲同資訊唔發達嘅城市
搏人唔知佢喺香港啲瘀嘢
繼續攞佢啲”學歷”搵食囉
其實個記者叫佢用英文答問題加現場畫返幅畫就搞掂了
再勁少少可以搵個aviation 專家問佢問題
娛記自己都未必有能力用英文對答
佢做得出仲要個表情咁撚淫,又抵佢昆到幾層樓

呢啲真係唔係個個做到
條女都幾廢,寫揮春練吓就寫得唔會好核突,好心佢就練吓啦咁都要上網偷圖扮自己寫

一係佢要扮就新年落街搵個老野幫佢寫幅再扮自己寫,咁都冇咁柒啦直接上網偷圖,懶撚到
真,佢點都要死撐,唔係佢好難面都啲老友

幾十歲咁樣畀個大陸妹呃,佢唔想冇面就點都要幫條女兜
原來佢俾相記者話自己識彈豎琴呀
好彩cap佢ig嗰陣錄埋音
首先對手唔會同一時間掃同一個位
佢依家咁其實係由低向高掃緊同一個音
另外大家開聲聽下
佢自己key張國榮首追落去
就算你完全唔識豎琴
就咁向住一個方向掃
點會有可能彈到首曲出嚟呀
智商180嘅Dr.Chris你唔係唔知下話
https://vimeo.com/904825014
淘寶淘個囉,佢咁鍾意淘
佢首追係拎左youtube上第2個人彈既豎琴"追"
另外有首海闊天空都係
都係播人地彈既聲
每首都播足2分幾鐘
想知其他果啲潛水相係咪流
用呢張都可以係純粹搵個靚封面
原來#205已經篤爆左sor
佢個story仲喺度你可以逐幅Google
我攞第一幅search就搵到
其他嗰啲…
後面有幾張都好似係同一批stock photo
同埋全部都唔見樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞