李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
佢話埋頭寫冇話有交
最後冇交論文
但係canteen都整咗個迷你版感謝狀俾佢
佢呢啲大陸婆上水大撚把,撚認到佢咩佢以為佢自己係李家欣呢啲大明星一認就認到咩
條大陸妹講嘢都唔合邏輯嘅

不過唔緊要啦,條大陸妹講咩個廢老都信嫁啦
咁大個地址放埋出嚟
Wei Ou Yang
2301 Graham St, Seattle, WA98108
都無呢件事 報警俾人問多兩問就知佢報假案了
明明係QingXia Wang支拼
又要自卑改Chris Wong
國技
我哋屬兔,兩人都好善良
咁屬龍咪成車皇帝?
千位個 「,」拉條直線同上下數字比對都錯位置啦
笑死
好明顯佢知D學歷經驗作唔到 就開始話人睇唔明
機師學校張單寫埋佢邊日俾左幾多錢 人地邊日俾左幾多折佢 連佢medical俾左錢都寫埋落去
佢夠膽死話只係報價單 最後唔係跟呢間學校讀
然後又講到報價單自己都keep幾年 但最後真正讀果間學校反而乜單乜documentation都無留低?
stanford張cert就更好笑
咩學院都好 最後人地都係頒個degree俾你
唔係話你讀個乜鳩學院就直接寫落去
無日期又無degree名就話自己影得唔清楚
臨摹淘寶畫師

個呀伯臨老入花嘈
無法啦,手頭上無嗰隻字體,
又要趕住同記者澄清
連好少少嘅原因都作唔到
我估故事既走向係佢的確係未收到果7層樓
提款基應該由頭到尾都係鳩up
7層樓應該都無俾過前妻 佢純粹係要傳媒面前講下等大家知佢幾有錢
所以而家場戲一定要做落去
如果女方反面/走佬--> 捱左咁多年乜都收唔返
如果男方反面/走佬--> 俾人笑足一世佢俾支那女人呃
都係果句啦 真係有咁既背景既人其實唔洗show證據出黎
你有無見過D有錢人貼學歷? 有無見過D真係學歷高既人日日話自己讀書洗左幾多錢?
真係有呢D背景network既人 你睇佢出出入入係同咩人行埋一齊就知
講到自己leiden alumni又stanford alumni
你有無見過呀未婚妻既圈子有美國人/荷蘭人/ABC?
條女d相咪標準天王嫂訓練營d相
又講到天眼盲點又自己善良
都係果句啦
係真既咪去報案先囉 拉唔拉到人係另一件事 佢地兩條on9仔肯去報案既即刻塞左我地把口啦係咪
不過人地應該唔敢報假案啦
同埋我想講 巴士係有CCTV
影唔到推佢果下 OK 佢可以睇乘客認人架喎
提款基咁既知名度 D狗一定會幫佢查
其實基係咪真係有七層樓先?
alignment都錯左
其實佢有D野肯定係真既
我另一個post都有話
例如佢北航讀EMBA應該係真既
渣過飛機呢D都應該係真既
問題係佢吹得太大
好多人去旅行都會學坐下小型飛機/直升機 但唔係佢講到自己又機師又盛
同埋佢呢D所謂經歷全部都係2017年打後 睇返時間點
好明顯係呢期開始計劃要呃個男人 (唔知果陣睇中提款基未喇)
正常有呢D經歷背景既人 細細個就大把相可以share俾人睇啦
佢寧願share張(假既)銀行單/學費單
都唔即刻share自己當年同班同學加導師一齊學渣飛機既相?
佢講下自己當年邊個導師咪得囉 一查就會知個導師真定假
已經唔講佢leiden/stanford自稱讀左咁多年書
一張讀書時期既相都無?
好老實講
天王嫂訓練營唔會收咁老
因為你做唔到後生果陣D假證據出黎 個樣/身型差別太大
鳩估:美國學揸飛機可能係真嘅
(應該唔會老作得咁specific)
但係人俾錢都學得
去得嗰一年半載扮由細到大嗰邊讀書
分分鐘係天王嫂訓練班啲慣常技倆

其餘啲咩學歷同證書就全部都係假
其實本身都唔多人真係理佢哋,佢自己作埋咩俾人打,真係搵撚信咩

係佢吹得咁大先搞到大家挖埋佢啲嘢逐樣查,正蠢閪
應該自己唔識叫朋友幫手整
朋友又半桶水
應該係d山寨天王嫂訓練營
咩人都收
傻撚左
感覺好似有d人搭緊雞棚唔知想做d乜,但比網民不停拆棚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞