李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
Ig del𠹌埋
即係又係假野
油畫畫約層 等乾
唔知點解要揀喺出面畫 而嗰係自己一個畫室
ig片冇咗
笑死
謝謝
sor剛瞓醒打錯好多字

油畫畫幾層 要等乾
唔知點解要揀喺出面畫 而唔係揀自己地方 eg畫室
因為佢根本唔識同未畫過油畫
真係唔明
快則幾天至一個禮拜
慢則月計
喺公共嘅化妝室畫
未乾=拎唔走
又會搞到人哋地方污污糟糟
唔肯真係長期放化妝室?
我就唔撚信了
播咗隻西雅圖雞條片起碼30次
Mind blown

人無恥 便無敵
你個賓周婆真係冚家剷嚟,快啲生cancer死
依家可以肯定一樣野
就係提款基本身一定知情
先會幫佢咁樣大話冚大話
唔知想搭個雞棚呃咩人
條臭伯背妻偷食有樓都唔比親生仔女
為咗鹹濕仲有咩佢做唔出?
整走紅毛係代表乜?
李龍基女友王青霞被指財色兼收發生關係3次 爆料頻道大反轉與基哥和解

現年73歲的李龍基與未婚妻王青霞(Chris)的爺孫戀近日是非不斷,相繼有YouTuber指Chris學歷造假、淘寶買畫當自己作品、曾於美國徵婚、借錢唔還等傳聞。近日YouTuber再開直播玩大爆料,債主「阿偉」指控Chris曾向他借錢,仲指對方財色兼收,不過Chris就隨即提出證據逐點反擊!想不到事情發展到1月21日,主力爆料攻擊Chris的頻道在親身專訪李龍基後,立場大反轉,親身證實二人的感情,更力讚基哥「仁者無懼」!

案情大扭轉!爆料Youtuber與李龍基「大和解」

對於假學歷、賣假畫、騙財等情報,Smart Travel頻道在星期日晚上發放最新影片,主持人在親身採訪李龍基後立場「大反轉」,高度表揚基哥 「仁者無懼」,即席邀請Chris 繪畫證明對方的繪畫能力,又表示自己閱人無數,更向李龍基當面表示「我哋友誼永固、阿偉嘅嘢我哋私下再解決」,影片中李龍基及Chris 親身接受訪問,當中乏金句:

.Chris :「好多圈中人關心我,有好多無綫高層及資深藝人勸我唔好睇太多網上資訊 」

.李龍基: 「 我行走在陽光之中,無嘢要遮掩!」

https://www.sundaykiss.com/娛樂/李龍基-女友-王青霞-借錢-plt-1349269/3/
呢條女近期d圖係無p定老撚左咁多

宜加佢兩個反差好似無咁大,仲幾襯
唔識聽,有咩特別
偷人哋彈嘅片扮自己彈
睇多次,聲畫唔match嘅
所以我覺得一定要追擊埋呢件死賤種
好似講撚到呢幾日嘅嘢佢冇撚份講咁撚樣,自己收撚完人哋啲唔撚知乜撚嘢利益走去轉軚,都算喇
調返轉頭,走去屌鳩啲網民因係你哋黑心只係想睇人仆街
佢真係仲賤撚過嗰兩隻嘢
未婚妻被爆性史 李龍基:交由法律跟進

藝人李龍基未婚妻王青霞(Chris)近日是非纏身,先後被指畫作、學歷造假等,近日,亦指她曾於美國以徵婚形式,認識男性友人,並向對方借了3萬美元,然後失蹤,對此,Chris日前受訪時,已悉數否認,並指借款早已還清。

日前,自稱借錢給Chris的男性友人接受網上節目《Smart Travel》訪問,大爆他與Chris的床事,又話Chris曾傳給他裸照,Chris受訪則繼續作出否認,並指從沒有傳裸照給對方。

對於Chris一連串是非,不少網民都很關心李龍基的睇法,而李龍基受訪則指現心情混亂,暫未能回答,因剛從廣州回港,要了解事件,不能只聽單方面之詞,而昨(21日)晚,李龍基再受訪,則表示:「一切交畀法律跟進,我沒有甚麼補充的,感謝關心!」已將事件訴諸法律。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240122/mobile/bkn-20240122040136553-0122_00862_001.html
不要搜尋施君龍
仲夠膽訴諸法律
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞