李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
條女如果真係俾人踢爆到面子變負數應該係會飛
提款基係超級要面
你睇佢做訪問講自己D野就知
例如第一任太太 明明係自己沉船左第二任就拋棄佢
但講到自己細個周圍做野無時間陪太太唔識處理搞成咁
佢有錢就算無呢個chris wong佢一定會搵到女俾佢屌到最後
問題係佢要面 佢唔想俾人知自己俾人呃 (如果佢唔知情) /自己屌著隻雞丫嘛 (如果佢知情)
好耐無聽過有人提起佢
著住律師袍响法院行嚟行去cosplay
勁到知道天眼盲點
真係盲點要查都仲有成街車cam ,何況舉報罪案人人有責喎
屌你老母讀過美國既PHD都知道
你再天賦異稟極基本都要讀2年半至3年
呢個都係講緊你正正經經讀d廢少少既State U
大把大陸清北復交既過到嚟讀到4-6年
期間要入Lab collect data 好多仲要落去做assistant幫大學生改卷上堂
2年Standford PHD grad到既一定係SCI有幾篇重量級academic journal
係貨真傾實你個朵一早響曬大把人出來撐啦仲要靠自己證明
我信,因為姜濤都係屬兔,都係好善良嘅人
本身訓練得都係支那top1%
講真著起龍袍唔似太子
佢果陣撈味完全唔似接受過咁一流既教育
佢level太低,侮辱咗國技
呢啲時間,好懷念林作添
林作出手撚鳩條女我舉腳贊成
基伯有冇仔女㗎?
睇佢盒水彩就知係裝假狗
哦,呢個真係冇留意,即係佢有可能都係仲屌得閪
佢真係佢得太大
普通話自己master 中產家庭咪算囉,平平凡凡一個人可能好多人會鄧佢開心添
講到自己人中之龍真係大癲
佢呃埋自己
想拎走老豆7層樓,應該同我哋一齊食緊花生睇條女點表演
點會唔屌得,何鴻燊70歲都仲繼續中出到大肚
上面咪有巴打話佢好要面囉

有咩男人會公開講「我不舉」
你個隻Chris 小野,唔俾番幾千萬封口費佢會好黎好去? 話晒都係辛苦工,又冇mpf
佢呢D呃支那人係好吃香架
支那人唔識上網搵咁多野 佢地一聽到你話北航EMBA就已經覺得你好勁
反而唔會理你leiden stanford呢D
所以你叫見係支那呃呃騙騙扮有錢人果D反而係呃自己係支那大學學成歸來多D
但係佢睇中左提款基 係香港呢套係唔work
香港行出街一個招牌跌落黎都壓成幾個去過外國讀書既人
你見佢幾年前會係咁講自己荷蘭留學
但點解近年無講呢 或者講親都輕輕帶過呢
因為香港都好撚多人荷蘭返黎丫嘛
已經唔講佢已經唔敢再提自己作果個火車撞車既故事
佢幾年前做訪問自稱識德文又識荷蘭文
正路你講到自己咁流利 點都會識返幾個朋友 你有無見過佢有講德文/荷蘭文既朋友?
英文佢都扮唔好啦 點扮德文/荷蘭文呀
可能係條女既苦肉計
係咪仆街老竇唔理仔女嗰啲嚟?

條女都幾大貪,想要哂
我反而覺得呢d無乜必要呃,男人老狗,佢純粹要面直頭唔會話食藥啦,直接話晚晚喪啪唔好,佢7層樓都係買個嫩穴姐,一早唔得駛鬼買咩
你點知佢中出?精子庫可能仲有佢啲精
何鴻燊不嬲鹹濕鬼黎,生仔只係副作用姐,如果無得喪啪無啦啦生嚟托咩,仲要講緊本來已經有十幾廿個, 使乜70歲都仲要必多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞