李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
舉報:不實資訊
幅垃圾sketch同個洗白直播完全係演繹緊咩叫隻手遮天
「我們知道他們在說謊,他們也知道自己是說謊,他們也知道我們知道他們在說謊,我們也知道他們知道我們知道他們說謊,但是他們依然在說謊」
呢個YouTuber不嬲on9,踩人上位就最叻
成日話人偷佢野,伍妞伍仔,潘小文都有片反駁佢以前
前幾集先踩完潘小文冇fact check
佢而家一鋪清,得班盲粉
兩個都垃圾
佢最撚西.係成件事都賴曬落啲網民度,話睇人仆街最開心,好撚似佢呢幾日刮人啲料完全唔撚關佢事咁撚樣,,屌你老母無恥到咁撚樣㗎喎,根本唔係嗰個阿偉上去佢channel都唔會撳入去聽呢條垃圾講嘢,屌你老母又認屎認屁淨係講持平講撚咗幾撚多次我都唔撚知佢有幾撚持平
呢個真,真係講親娛樂新聞個堆冇一件唔撚係垃圾
兜口兜西見到就即刻搖頭擺尾
應該有唔少著數先會做到咁肉狗酸
基哥信就夠啦
佢本身唔係蠢得咁緊要, 放第一條片見勢色唔對,就好腰斬啦
以為自己好有牙力,帶到風向
而家柒到冇得返轉頭
到底收左幾錢?
伍仔之流
兩個賓周婆互屌
單野係咪完啦?
個賓周婆幫李龍基夫婦洗白
真係好嘔心

Smart Travel個空姐話私下有同CHRIS講荷蘭話同英文 話佢係OK既
咁點解唔播埋比觀眾睇?

講學歷果陣 CHRIS話真果D無比人PO出黎 (唔知講乜)
突然扯去講 基哥都坐過CHRIS既飛機
依家重點係懷疑學歷造假專才計劃過黎喎

借3萬美, 還款證據疑似改圖
無問番 淨話阿偉單野會有人去解決

即場畫畫: 係咪當人ON9?

D黑材料唔少都係Smart Travel挖出黎
依家個重點變成 2個人係真愛 + 好多朋友都支持 = 佢地係可信既善良人
仲話其他人唔滿意呢個結果 就係因為想睇人仆街
你當個濕尻channel係毛記咩
大陸式扭曲事實帶風向
班娛記問唔到嘢
娛一會唔會再跟進
其實佢地唔再回應正式傳媒但又走去做呢條友訪問你就知咩事
正式傳媒有架構,佢地無得收買一個人就可以洗白
都係嗰句啦
話有咁多證據,約成班記者一次過show出黎咪仲慳水慳力
點解唔做?
唔係心虛洗乜del哂啲野?
提款基整走啲紅毛你都知咩事
只係個on9阿伯仲想留返啲面子同埋唔反面繼續有條好陪過世啫
Smart Travel前兩日左右 (搵唔番係邊條片)
仲講緊件事係未完 有料未講 待續
但未可以透露係咩事
今日突然變左忘年戀真愛見證人 完滿結束
極離奇
係依幾日有睇條女老千嘢先睇 好彩始終冇subscribe 佢
唔可以咁講 以佢「造假」能力幾年後可能撈到個NGO主席經理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞