李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike

Chris Chris Wong又俾人抄畫
百度可能真係搵唔到呢堆野

玩到 catch me if you can 咁出神入化
唔係網絡發達同連燈仔想睇人出醜已經比佢過左骨
咁仲唔算專材
可能依單野只係冰山一角
好多有錢叔伯已經奶左野
好似有講因為條女好有問題,炒咗。
佢令我諗起以前有個港女model
又係抄人地啲旅行相當自己去左旅行
柒到爆

你地點搵的?
佢ig竟然hold左兩個鐘都仲未del
一係佢好忙
一係幫佢mon po嗰個好忙
我估佢真係唔知可以Google search到
做呢單野好容易,任何一個IG post 揼去Google search 就會發現係老吹
大陸妹落黎香港唔知連登仔嘅威力都好正常
搞到壇野咁大,基哥今日廣州返嚟,條女今晚仲唔施展渾身解數等基哥下吓火消消氣咩,所以今晚冇時間上Lihkg。。。
飛機個張有冇話自己畫先
閪迷俾人呃都係唔抵可憐
可以佢讀番書
唔知咩叫凡走過必留痕跡
體諒下,平時用開百度
之前仲有個IG po係沙灘邊水上resort 影,有條女背面(明顯唔係佢),鳩tag 住Bangkok。

剷咗
用假學歷 假畫 人設背景全都假
然後周圍呃呃騙騙周圍痴做菠蘿雞 夠唔夠?
開始現形了騙子講咁多嘢好難唔會穿煲
隻大陸雞投資失利了,提款機唔會上當
我覺得條老野 都知條女唔多唔少都有呃佢 但為左屌閪
覺得黃左 又唔想衰比d同行 老友睇
咪諗住搵報紙佬講兩講就諗住可以洗返白

點知條女原來吹到咁大架姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞