李龍基「嫩妻」直認臨摹淘寶畫:我冇講過係原創!揭遇襲唔報警,酒店房借錢走數之謎

1001 回覆
6 Like 82 Dislike
睇完條片真係覺得好亂,原來網民搵齊晒證據證明條女係大話精,宜家調轉頭話網民心地唔好想睇人仆街,呢個世界真係愈嚟愈痴線。
經過呢幾年已經覺得冇乜特別
問題已經唔止係入境處咁簡單
佢用假學歷喺香港高調四圍搵食喎
執法人員去哂邊?
唔通真係新香港?
不嬲都唔睇呢啲濕尻channel
開支咪當正自己真係記者
呢幾年都睇慣曬啲youtuber真面目啦,屎來姆 sunny 微辣,不過呢件男人婆癲咗啲,事隔一日就反水

執法人員喺度,即場判無罪,收隊
其實係咪要報俾嗰間學校知
可摸耳去申訴侏儒公署投訴入境處包庇罪犯
轉呔轉得咁肉酸佢都應該預咗唔駛再做㗎啦

咪癲啦
睇完佢呢張quick sketch
就更加肯定
呢條女冇能力畫到佢送畀其他藝人嘅油畫嘅質素

呢條youtuber究竟係
高級紅定係低級黑
佢今次收一大筆錢慢慢洗啦
隔一排又追擊第二個
啲人唔記得㗎啦
食咗花生幾日,覺得佢真係典型嘅說謊癖,而唔係淨係想呃阿伯錢咁簡單
呢種人都見過唔少次,多數都係習慣用各種謊言堆砌人設,唔單止係為咗一個目的先咁做,而係佢成個人生都係咁過
最常見就係偷人地相扮自己相,偽造證據去support佢啲大話(證書最常見),每次講大話都容易有前後矛盾因為佢講完都唔記得講過乜,上次講A下次就會講B
佢唔會真係好認真咁去鋪排到成件事make sense,唔太在意成件事合唔合理最緊要當下呃到你,呃唔到就會老羞成怒
正常人講大話唔多唔少有啲心虛,但佢地當食生菜咁唔講唔舒服,因為佢地就係靠謊言嚟鞏固缺乏咗嘅自我
清訓左幾耐?假博士做議員都冇事,仲要係好多年前
香港好黑暗
政府好黑暗
以呢兩條面皮厚過地殼既老淫蟲同支那婆黎講,呢壇嘢完咗,佢地會繼續喺娛樂圈/政界搭雞棚,做靚自己人設。正所謂只要自己唔老尷,老尷就係人地
嗰啲係舉手機器
呢條八婆no body黎咋喎
可能聽日就有反轉劇情,不過呢個賓州婆都係仆街冚家剷嚟
醒少少嘅例如汪阿姐已割,話同佢哋唔熟
隻手比例係咪有問題
痴撚線直播,神又係佢鬼又係佢,當初抽黑材料出嚟嘅又係佢,而家幫人洗白又係佢⋯真係又一次見證金錢嘅力量
如果街頭畫家畫幅咁嘅嘢收你五十蚊你俾唔俾?
YouTuber都係為錢㗎啫
呢個youtuber真係好嘢,之前大鑼大鼓話要對質,揭發真相,點知一見面就變晒臉,變咗擦鞋仔。阿偉單嘢即時轉口風話私底下解決,現場畫畫就低能hea畫都話好正,Austin學校單嘢就直情提都唔提。一直爆黑材料、谷流量嘅係佢,而家反而掉轉槍頭,話網民心地唔好,咁唯有唔再睇佢,咁就最政治正確。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞