英國YouGov民調預判英國大選 保守黨將遭遇滅黨式慘敗!

468 回覆
100 Like 4 Dislike
又唔好真係太過悲觀
工黨上先算
以巴內部引起黨爭
分分鐘俾激進左癌滅黨都有份
依個係死局黎攞最低工資根本生存唔到,除非玩996躺平攞福利仲舒服過返工,簡單例子就係學校free lunch 要求係一年唔過26k,即係人哋都預你要有26k先叫有正常生活咁攞最低工資嘅咁辛苦點解唔躺平先
傑出的一手
有預感好多香港人六年之後會回流就算到時香港經濟衰退左好多都係咁話
保守黨少過60席先講到時真係滅黨永久收皮果隻
因為行極端只會成個黨自殺
衰過派對門無數倍
所以唯一一條路一定係減福利
不過實行唔到
認真

就算回流都起碼賺咗本Passport

英國之後係點留唔留到人係英國嘅事。

最緊要係啲得一本Passport嘅無資格嘈人地有兩本或以上
有仔女果班點會回流
你就真係唔好太大聲講比人知你係on9
https://lihkg.com/thread/3600971/page/11

呢個post仲有username叫「支持左翼」同我推廣加福利
呢啲真係要屌佢老母。
家下所有問題一定人地所致
肥波除咗party 柒之外有乜問題
兩個爛蘋果,换來换去。
投Reform
其他上場都死
保守黨突登減稅狂升財赤就係想工黨加稅等人話佢。

本身洗到突晒連債都發唔落,真係要神跡先有機會靠工黨救得番。

脫歐後既策略就係衰鑊杰輸左,工黨再衰鑊杰就話無得救邊個做都係咁,張票除左打下飛機外對解決問題係無幫助。
佢自己係投行出身,就連美國加息會令美元走強呢啲咁基本既都唔知?係既話咁就真係廢喎

BTW 從事過銀行業既一切人員唔可以從政,次次呢班高高在上又奶野奶得多既人從政都無好野

現届政府做得唔好就要

下台

正常操作即
𠝹票啫,學reform咁咪只會得𠝹票果堆票囉,都係贏唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞