英國YouGov民調預判英國大選 保守黨將遭遇滅黨式慘敗!

468 回覆
100 Like 4 Dislike
不如你同我講肥波話脫歐啲好處有邊樣做到?
咁代表肥波講嘅野岩?佢啲承諾做咗未?
想問佢話肥歐啲好處有邊樣做到?
佢有份架on9
直頭係spy嚟
工黨上,成個國家準備破產
跟住做做吓因為party 落台,將啲屎俾人地執,再話係選民唔要佢,唔係佢做唔到
CCtoys 話英美一直以黎都係傳統盟友(但美國獨立點黎依個時候失憶),一定撐對方
無利益囉,盟友大撚晒呀?政治世界係講利益
當然

如果唔係點迫啲人搭佢地有份既火車?
倫敦市內計

多條高架無燈口嘅, 限30都會好有用
AV Plus 全民公投ban咗啦
係架,但問題係起高架橋既就話會 sun light act 鳩你唔比起,然後啲車係晒個幾戶人前要停低等燈排放廢氣又唔滿意想叫政客起番條橋算,人地就當然啋佢地有味繼續由佢塞由佢排放廢氣

a406 北就係咁既樣

之前研究過起隧道去打通唔同路段去疏導交通又係立即被 ban
其實肥仔波反而有可能救得返
事後證明其實佢啲政策係算work拉得到經濟
瑞典啲中東佬日日暴動強姦

唔知中歐保守既瑞士奧地利點

東歐波蘭,波羅的海三國,睇吓可唔可以借烏克蘭危機上位
叫個醫生開個 Type2 糖尿病俾你 就成世奶福利
詐騙最後都係苦主自己俾錢既所以騙徒無錯
打錯左
我睇完啲又屌鳩戴卓爾又喊苦喊忽嗰啲紀錄片之後

我更加認同戴卓爾無做錯嘢

有個煤礦佬轉行去Post Office,咪照樣搵到食,仲就嚟退休
無餓死你響度嘈三嘈四
又賴女人 定係又連登史觀覺得bj就唔會柒
咁要睇吓客運鐵路係指城際高速鐵路定通勤鐵路

西班牙同意大利城際高鐵市場大到可以上下分離市場競爭,但係通勤鐵路就要國鐵政府補貼營運
嗰啲撚樣理據就係

話以前搵到相等依家6K一個月
依家做唔到,得返3K幾

不過啲撚樣以前收6K一個月,係國家蝕錢補貼俾你先有咁多
本身勞動產出,根本無得俾你一個月6K
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞