英國YouGov民調預判英國大選 保守黨將遭遇滅黨式慘敗!

468 回覆
100 Like 4 Dislike
印仔仆街到喊,不過脫歐派有邊個唔係投機派BoJo自己都係投機
又誇張咗啲
Lib Dems 仲未喺2010嘅陰霾走出黎
之前吹收緊移民,工黨無大動作,睇得出佢班選民都想少移民,只不過邊個做醜人者如果連依樣都唔知應該平時淨係睇左派媒體,無睇經濟情況
黑鬼事後話咁出招唔work, 係個女人要學戴卓爾夫人,但佢唔見得疫後個國家係無錢
咁啱美國佬係咁加息變强美元
Cameron條on9都走唔甩
成場公投好似唔知脫歐派點玩,on99咁樣巡遊開talk當做嘢
攞國家未來做政途賭博
邊個會減移民
無論 Tory定 Labour 都唔係真心想減移民
全部得個講字
依個時候大家鬥斜膊
其實係有人,不過福利太好,鼓勵人躺平靠福利仲好過去捱,惡性循環下靠東歐嗰班,其實咁先整死左個勞工市場,依個加最低工資死,唔加又死,死胡同黎
少移民就肯定想做
只不過未肯定工黨左膠鐵票會點先唔出聲住
移民政策改左咁多都叫得個講字?
工黨 期待貝理雅2.0
lib dem可唔可以爭氣o的
改完有效先係做左
移民人數真係減左先講
搭船嗰d 又一樣日日登岸
基本上東歐嗰班好似香港d賓賓咁,賺埋就擰錢返祖家,變成英國失血咁,最低工資維持唔到生活,d人就躺平食福利,成個經濟就係咁玩死左
蛔蝻黑黃
慘過番印度
班個人祟拜撚最叻就係靠印象改寫歷史
慘在大把傻閪信
Lib Dem2010 比 Tory 玩到團滅咁滯
可以返親海驛
(唔洗返印度吔蕉)
Post office 呢個炸彈又係痴鳩線
唉 睇嚟香港人準備執包袱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞