《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike
傳真社敢冒住得罪黃絲金主揭露真相
呢啲先係真正既傳媒
已經見到fb有冇腦黃絲質疑緊佢地

睇下蘋果fb個page
唔少人炒哂車

呢D咪廢囉,學下連登仔,死都唔認自己炒車
一早就話條友好大機會係鬼
等到全城大炒車
估唔到民主黨出埋公子獻頭來幫一地兩檢護航
而家佢五點半後仲係條街無穿無爛即使佢真係畀人捉過但時間造假已經夠用落假口供塔佢返去

而家我都唔敢講佢真係畀人捉走左,但可能性仲係有既,就係時間地點全假,畀人捉左件事係真,唔知點解要模糊真正時間地點但已經太多假設自己都覺得開始無可能

但反過黎為咩釘自己大脾仲要釘21粒咁狠都仲係講唔通,若果佢要自製醜聞攻擊共黨,無必要令自己受咁大既苦,而如果目的係毀泛民信譽呢個方法太過婉轉唔叫有效畀你做內鬼目的係令自己身處既黨身敗名裂,你以呢個目標出發會諗出呢個計劃係相當奇怪

佢畀共黨捉左係假唔等於就係自己釘自己,即使證實佢講大話亦可能真係有其他人係唔同時間唔同地點虐待佢
作為炒左車既,我建議大家一齊食花生唔好再做神探好過無論你係炒左車一或估啱共匪無捉佢既,因為件事仲有太多解唔通既地方
個肥仔俾警察拉左,誤導警員罪

睇黎班警犬今次好足料落charge

因住好似之前軍火庫單野咁
解釋一︰
為左捉一條民主黨二打六
先搵人打去兇尻佢
再跟蹤佢,係佢行過條街既短短時間
入面搵到個身形相似,學佢步姿,衫褲鞋襪全部一撚樣既人扮佢
之後再係日光日白既油尖旺度夾佢上車又唔撚驚佢會大叫
綁完佢之後釘佢一輪又放返佢等你開記者會
為左你upload左張美斯簽名照上facebook

解釋二︰
林子健精神病發作

有班人係都要相信一冇計既
始終我印象中每次有類似既事發生
連登巴打多數都揀最弱智既答案黎信

因為係佢地眼中唔係呢2個解釋,而係

解釋一︰中共打鳩林子健

解釋二︰中共冇打鳩林子健

佢地老閪都要信第一個啦

信一唔等於信林生嗰版本

即係點

上面有貼

或者

[神探]林生似係俾人捉黃腳雞
https://lihkg.com/thread/359699/page/1?ref=ios

我信一個更加簡單既解釋
條友精神病發,係咁多

精神病有好多種

精神病勁到自釘21野,再離家幾日既情況有幾多?

佢病歷喺咪去到咁嚴重?

仲有電話恐嚇有冇發生,哩啲警察都知

而家有一單俾你睇

但心口上既血痕 好難自己整

我諗紅框既應該係同一pair人
個時間順序應該無錯
呢段直路中間可以比人笠上車
黑警話cctv影到佢安全搭車離開mk

黑警個天眼應該影哂成個過程
民主黨公子獻頭

黑警個天眼應該影哂成個過程
民主黨公子獻頭

一見黑警咁積極查案就知林屎健老作啦
對比返銅鑼灣書店果單黑警就拖到無左影
仲有人盲撐真係腦生癌

早排我撞到林榮基大熱天時仲要戴帽戴口罩,睇見都辛苦
不過其實都一眼認到係佢唔知扮嚟做乜

林榮基一定冇講大話,佢之前好撚愛國
一見黑警咁積極查案就知林屎健老作啦
對比返銅鑼灣書店果單黑警就拖到無左影
仲有人盲撐真係腦生癌

早排我撞到林榮基大熱天時仲要戴帽戴口罩,睇見都辛苦
不過其實都一眼認到係佢唔知扮嚟做乜

林榮基一定冇講大話,佢之前好撚愛國

因為係佢地眼中唔係呢2個解釋,而係

解釋一︰中共打鳩林子健

解釋二︰中共冇打鳩林子健

佢地老閪都要信第一個啦

信一唔等於信林生嗰版本

即係點

上面有貼

或者

[神探]林生似係俾人捉黃腳雞
https://lihkg.com/thread/359699/page/1?ref=ios

我信一個更加簡單既解釋
條友精神病發,係咁多

精神病有好多種

精神病勁到自釘21野,再離家幾日既情況有幾多?

佢病歷喺咪去到咁嚴重?

仲有電話恐嚇有冇發生,哩啲警察都知

而家有一單俾你睇

循環論證

點解係呢個時候,閉路片通哂天既晚上,警察先捉佢??
如果果個口罩肥仔真係林子健, 做咩野無喇喇帶口罩,
我覺得有幾個問題可以一齊諗下
1 林子健係一個白痴 事前無踩過線,無留意邊到有CCTV?仲要無帶其他衫,諗住載口罩就無人認到??
2. 個口罩肥仔唔係林子健, 事前已經知道CCTV位置係邊, 特登係CCTV前行過?,點解要咁做呢???
[#FF0000]大中撚賣港共狗支徒華泉下有知,後繼有人鳥!!!!

[#000000]開黨咁耐都冇上過位,原來養狗千日,大結局先必殺技一招就攪撚掂你班扮民同反共港豬!!![/#000000]

MY香港,支港民主黨!![/#FF0000]

[#FF0000]呢招請豬入瓮高,港豬大中狗仆街,一地兩殮黑警共狗獻世贏盡呀!!![/#FF0000]

點解係呢個時候,閉路片通哂天既晚上,警察先捉佢??
如果果個口罩肥仔真係林子健, 做咩野無喇喇帶口罩,
我覺得有幾個問題可以一齊諗下
1 林子健係一個白痴 事前無踩過線,無留意邊到有CCTV?仲要無帶其他衫,諗住載口罩就無人認到??
2. 個口罩肥仔唔係林子健, 事前已經知道CCTV位置係邊, 特登係CCTV前行過?,點解要咁做呢???

cctv有一段好似係專登行出馬路前面又唔係塞死,咁做係想專登入鏡?
如果係自己作故仔, 依照佢連衫都唔換, 成個白痴仔咁, 做野明顯唔係心思細密o既人, 會肯釘21粒釘落自己大髀咁有毅力?
如果係自己作故仔, 依照佢連衫都唔換, 成個白痴仔咁, 做野明顯唔係心思細密o既人, 會肯釘21粒釘落自己大髀咁有毅力?

個D釘係咪佢自己釘又係另一回事
而家佢五點半後仲係條街無穿無爛即使佢真係畀人捉過但時間造假已經夠用落假口供塔佢返去

而家我都唔敢講佢真係畀人捉走左,但可能性仲係有既,就係時間地點全假,畀人捉左件事係真,唔知點解要模糊真正時間地點但已經太多假設自己都覺得開始無可能

但反過黎為咩釘自己大脾仲要釘21粒咁狠都仲係講唔通,若果佢要自製醜聞攻擊共黨,無必要令自己受咁大既苦,而如果目的係毀泛民信譽呢個方法太過婉轉唔叫有效畀你做內鬼目的係令自己身處既黨身敗名裂,你以呢個目標出發會諗出呢個計劃係相當奇怪

佢畀共黨捉左係假唔等於就係自己釘自己,即使證實佢講大話亦可能真係有其他人係唔同時間唔同地點虐待佢
作為炒左車既,我建議大家一齊食花生唔好再做神探好過無論你係炒左車一或估啱共匪無捉佢既,因為件事仲有太多解唔通既地方

精神病

呢一樣確實係可以解釋所有唔合理既野既百合匙黎既

除此之外,日頭其實無事,係夜晚因私事被虐打,然後將計就計屈落共匪到解得通果d傷痕真係要好痴線先自己做到

又或者真係叫雞被sm仲解釋到點解要戴口罩但都有好多野解唔通,玩過火要搵藉口?唔係第一次咁玩突然靈機一觸可以順水推舟屈落共匪到?

最後就係收左好多錢或者被要脅先至可以落到手咁樣自殘法

就算知佢講大話,真相都仲係有排都未摸清
其實第一日已經覺得好唔合理 正常人俾人又打又釘 走得甩第一時間唔係報警都會走去醫院啦 點會返屋企又換衫又剩 仲要開埋記者會先去驗傷同報警
「好恐怖,不知背後有甚麼人要做甚麼」、「通街都是我這種衣著,如果有人「造我」(嫁禍我)的話,亦可以做一個類似的替身。」

共匪又會一早知你當日, 全身上下著乜既?
臨急臨忙又會搵到個身形、身高同你一樣既?
仲要練到步姿動作同你一樣野人?

你邊位呀?根本都無人識你啦!嫁禍你把撚咩!

阿林生, 你當全香港白痴架咩!

第一次認同五毛講嘅野。
要解釋到動機才可結案。假如是做戲的話冇理由舞台揀係通街都係CCTV嘅旺角市中心。此人在政圈只是邊緣小人物,看不到做假有甚麼政治利益。但假如整個過程都沒有任何第三方證供那真是相當奇怪。

首先搵條細嘅捉左,之後扮佢大搖大擺比人影。

等啲人覺得泛呢講大話,有利益自己諗啦。

共匪永遠只會用自己人做大事。

(不過我覺得條弱智仔被逼害妄想上身多啲,合理啲)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞