《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike
柯創盛叫人CALL西環咪知係咪中共郁手
估到你講大話咪搵NETWORK PROVIDER, 8仔,MTR幫手交資料
諗住鐵證如山先出手

點知純真社提前爆怕你走咪捉左先
想呃綠卡?

想拎白卡就真
民主黨賣香港
鬼都唔係第一次啦老實講
up 乜春 ???

為何會這樣?一個從前得司徒華賞識才華可以做黨內「臥底」的人物,表面「傻更更」,這樣多年過去了,其間有什麼事發生過?當然不簡單。

弦外之音

[#FF0000]我9錢屌左十幾廿年:支徒華支那會大中狗全部都係鬼係共狗!!![/#FF0000]
中共好恐怖 搵人扮佢搭車...

林子健於下午約4時50分,由警員帶上警車離開紅磡警署,前往西九龍警察總部。其間林坐在車尾中間位置,雙手被鎖上手銬,亦沒有戴上頭套,任由傳媒拍攝其容貌。
林子健於下午約4時50分,由警員帶上警車離開紅磡警署,前往西九龍警察總部。其間林坐在車尾中間位置,雙手被鎖上手銬,亦沒有戴上頭套,任由傳媒拍攝其容貌。

好鬼
點解啲CCTV片段時間可以差咁遠
factwire話現場查證時間有成2小時出入
但都只係factwire片面之詞

1. 如果真係有心搞佢,真係搵人扮成佢唔出奇
大陸大把人扮得好似,冒埋你簽名都仲得

2. 片入面條肥仔特登俾啲cam影到,故意製造途經/在場證據
正常一個人要過斜對面,點解要兜咁大個圈

3. 黑警查咗幾日,就係等上面俾指示,啲片出晒就可以KO林子健
公眾亦會因睇晒啲片而心服口服

4. 從來案件調查過程,證據內容都唔應該被公開
factwire做法本身已經存在妨礙司法公正,引導公眾偏向相信林子健報假案
用呢條罪拉林子健,庭都未開已經可以定埋佢罪

2. 片入面條肥仔特登俾啲cam影到,故意製造途經/在場證據

3. 黑警查咗幾日,就係等上面俾指示,啲片出晒就可以KO林子健

factwire做法本身已經存在妨礙司法公正,引導公眾偏向相信林子健報假案

所以重點:

一、factwire信唔信得過,佢係有爆過內幕,但亦有應該係政府機密既獨家料流出過究竟係真搵料勁定等上面畀料扮獨家,平時內幕係小罵大幫忙呢
二、要搵人調包扮佢唔難,但邊到有位調包到唔畀人發現,真係中間段路勁少人泊左架van仔的話,要扯上去換可以好快唔難,但中間段路人流唔至於少到扯人上車無人睇到
三、我都覺口罩帽男有心想畀鏡頭影到,你係扮畀人捉走無可能係街上咁行
四、d片流出係真係有d古怪,因為唔係得factwire自己一個諗到去攞片咁醒,生果等其他報都有試過但唔成功點解得factwire攞到d cctv片都係一個值得思考既事

所以重點:

一、factwire信唔信得過,佢係有爆過內幕,但亦有應該係政府機密既獨家料流出過究竟係真搵料勁定等上面畀料扮獨家,平時內幕係小罵大幫忙呢
二、要搵人調包扮佢唔難,但邊到有位調包到唔畀人發現,真係中間段路勁少人泊左架van仔的話,要扯上去換可以好快唔難,但中間段路人流唔至於少到扯人上車無人睇到
三、我都覺口罩帽男有心想畀鏡頭影到,你係扮畀人捉走無可能係街上咁行
四、d片流出係真係有d古怪,因為唔係得factwire自己一個諗到去攞片咁醒,生果等其他報都有試過但唔成功點解得factwire攞到d cctv片都係一個值得思考既事

佢應該係行緊去碧街方向出事,佢冇過馬路亦冇轉返轉頭
扮佢條友就由咸美頓街開始入鏡,放出嚟啲片只係故意放口罩男,有可能咸美頓街至碧街其中有幾支cam影到冇口罩嘅林子健,但因為要造鳩佢而冇公開到
出晒樣嘅林子健步速真係似行緊街,但冇樣睇嘅肥仔,雖然身形步姿神似,但明顯似「有事趕住做」故意戴齊裝備,亦明顯係有心入鏡

至於樓上有人問過CCTV時間可否改動,答案係隨時都可以,CCTV只係用嚟錄影出面支CAM,個時間本身已經係一個layer嚟,有玩開影片剪輯嘅人都知道要加一個layer係條片度一啲都唔難

不過個重點如果真係同美斯張簽名相有關,洗唔洗咁大費周章去造佢 佢又唔係啲咩出名嘅大粒佬,要有晒預謀,仲要夾返晒服裝,事前應該做晒功課,知佢著開咩衫,知佢幾時出門,應該都有佈人手跟過佢好幾日

所以重點:

佢應該係行緊去碧街方向出事,佢冇過馬路亦冇轉返轉頭
扮佢條友就由咸美頓街開始入鏡,放出嚟啲片只係故意放口罩男,有可能咸美頓街至碧街其中有幾支cam影到冇口罩嘅林子健,但因為要造鳩佢而冇公開到
出晒樣嘅林子健步速真係似行緊街,但冇樣睇嘅肥仔,雖然身形步姿神似,但明顯似「有事趕住做」故意戴齊裝備,亦明顯係有心入鏡

至於樓上有人問過CCTV時間可否改動,答案係隨時都可以,CCTV只係用嚟錄影出面支CAM,個時間本身已經係一個layer嚟,有玩開影片剪輯嘅人都知道要加一個layer係條片度一啲都唔難

不過個重點如果真係同美斯張簽名相有關,洗唔洗咁大費周章去造佢 佢又唔係啲咩出名嘅大粒佬,要有晒預謀,仲要夾返晒服裝,事前應該做晒功課,知佢著開咩衫,知佢幾時出門,應該都有佈人手跟過佢好幾日

若果真係有心做佢,監視佢準備晒衫戲子學舉止學佢絕對有可能,問題係個肥仔有咩價值要咁大費周章去做佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞