《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike
之前先有人話連登仔做神探係為土共護航,
事實證明,無求真精神盲信自己友好易炒車。
好撚彩見到呢單野知道係民主黨就冇認真追落去

同班建國戰士拗左成朝
結論 懷疑自己人=五毛

喂老實,一開始見到賤肉橫生又釘撚哂十字架都夠惡頂啦
條街咁長,搵條未俾人捉嘅片有幾難,去到暗位先捉/del左嗰個位嘅片唔得?

有六間鋪cctv一齊改圖屈佢

條街咁長,搵條未俾人捉嘅片有幾難,去到暗位先捉/del左嗰個位嘅片唔得?

On99
你去街淨係行六間舖嘅距離?
之前先有人話連登仔做神探係為土共護航,
事實證明,無求真精神盲信自己友好易炒車。

當初好多人只要抱有懷疑態度已經極速俾人打成五毛

而家問題係佢話晌砵蘭街俾人擄走, 但啲片影到佢冇穿冇爛行番出彌敦道喎.

行過呢六間鋪先比人捉得唔得
民主黨仆街死啦
「好恐怖,不知背後有甚麼人要做甚麼」、「通街都是我這種衣著,如果有人「造我」(嫁禍我)的話,亦可以做一個類似的替身。」

共匪又會一早知你當日, 全身上下著乜既?
臨急臨忙又會搵到個身形、身高同你一樣既?
仲要練到步姿動作同你一樣野人?

你邊位呀?根本都無人識你啦!嫁禍你把撚咩!

阿林生, 你當全香港白痴架咩!

唔係幫佢亦知電影未必係真

但我諗美中俄英呢d國家既特工捉走一條友再冒充佢絕對唔係無可能亦唔難,尤其深得蘇聯間諜社會真傳既支共
如果佢連自己係邊度比人捉都唔記得,咁好難幫到佢
民主黨又真係幫佢開記招
如果今次可以令民主黨仆街滅黨,都未嘗唔係一件好事
班販民打手仲係到話
大是大非唔撐我就係五毛
柒撚到
睇埋傳說社個報導,片中人比真身瘦成個碼

唔只民主黨會仆街
以後真係有人坐洗頭艇都會被質疑

唔只民主黨會仆街
以後真係有人坐洗頭艇都會被質疑

害人不淺民屎黨

民主黨玩鳩全香港
頭先睇cable 新聞 條片 都好明顯係同一人帶左帽口罩 太陽眼鏡離開現場 條友步姿都好易認 如果佢真係自編自導自演就on 9喇 助攻得一分

點解佢要咁做?

我唔信係自己打釘咁癲掛?

佢仲有預謀唔想被拍到樣, 附近又係雞竇

佢究竟係咪玩SM坃大左?

如果片中人 真是佢 佢應該係有預謀搞厘單野 但是如果以為遮左樣 又唔換衫就認佢唔到真的好弱智

如果真係佢,佢直情係內奸
你扮畀人捉走但又係街四圍行即係博cctv影到你有心想自己畀人踢爆講大話
弱智都唔會講完大話即刻做d野證明自己講緊大話

我都係有同樣感覺目的係分化泛民加快割蓆同埋轉移一地兩檢視線,睇黎中共都幾著緊一地兩檢話無古惑邊個信
毒果會唔會報
「好恐怖,不知背後有甚麼人要做甚麼」、「通街都是我這種衣著,如果有人「造我」(嫁禍我)的話,亦可以做一個類似的替身。」

共匪又會一早知你當日, 全身上下著乜既?
臨急臨忙又會搵到個身形、身高同你一樣既?
仲要練到步姿動作同你一樣野人?

你邊位呀?根本都無人識你啦!嫁禍你把撚咩!

阿林生, 你當全香港白痴架咩!

唔係幫佢亦知電影未必係真

但我諗美中俄英呢d國家既特工捉走一條友再冒充佢絕對唔係無可能亦唔難,尤其深得蘇聯間諜社會真傳既支共

同埋係咪太睇少支共,點會臨急臨忙呀若果真係因為劉曉波劉霞都唔係果日先決定捉佢,一早決定捉佢的話,監視佢一段時間知佢行為衣著,一早搵條友學晒佢舉止,買晒佢平時著既衫啦
對以監視聞名既支共,真係唔難
睇埋傳說社個報導,片中人比真身瘦成個碼

大家自己比較下.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞