《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike
要解釋到動機才可結案。假如是做戲的話冇理由舞台揀係通街都係CCTV嘅旺角市中心。此人在政圈只是邊緣小人物,看不到做假有甚麼政治利益。但假如整個過程都沒有任何第三方證供那真是相當奇怪。
睇埋傳說社個報導,片中人比真身瘦成個碼

大家自己比較下.

屌 呢張相變左口罩條友仲肥d

除非共匪一早預知佢當日會著乜衫乜褲乜鞋啦

否則臨時臨急去邊搵FULL SET一樣?

你都太睇少人啦掛,捉走真條友即時調包做假應該係特務機關既基本黎

特務機關會大街大巷拐走你?
驚死冇人睇到咁,仲要係旺角
你睇下幅圖後面幾多人

大家自己比較下.

學埋內八字步姿為左釘佢 好大工程下

睇落去 佢帶左口罩既步姿似係特登想比人知咁 兩手放開

比個目的黎研究下 一地兩檢時間做呢樣野有咩迫切性目的?
林生就話佢係中共高層權鬥下既關鍵人物

我自己咁諗啦, 真係完完全全係冇證據下嘅猜想: 有人覺得自己拎咗美斯簽名俾劉霞好威, 但係又覺得冇傳媒去報, 所以就想搞場大龍鳳出嚟搏大霧, 諗住就算差佬查唔到都可以賴啲差佬故意隱瞞, 點知估唔到會有傳媒機構可以拎到啲閉路電視影片.

大家自己比較下.

你都太睇少人啦掛,捉走真條友即時調包做假應該係特務機關既基本黎

你睇下幅圖後面幾多人

一定係比特務捉撚晒
或者後面個D全部都係特務

點解會到呢一刻都冇車CAM或者路人行出黎話見到佢比人捉
隻腳出賣左佢

大家自己比較下.

又唔見依家周街有個假「李波」行緊
死雞撐飯蓋

確實係解釋唔到大費周章去扮佢既原因,
但至少要搞清楚,要調包一d都唔難,直接搶條友件衫黎著咪得囉
傳真社我一直都好敬重

但呢單嘢有幾個疑點
1. 佢話CCTV啲時間唔啱,但點解要信佢個時間係啱
2. 一個人喺幾分鐘之內戴帽戴口罩,好奇怪

陰謀論下
傳真社最近集中報導政治新聞(梁君彥劉曉波劉霞)
仲有好多係表面上針對中共監督政府,實質只屬小罵當幫助的級別
而且佢哋做嘢出名慢,呢單嘢可以幾日之內出倒
老實講我好懷疑個動機
竟然係傳真社
依單野繼續食住花生先啦

大家自己比較下.

你睇下幅圖後面幾多人

你太睇少共產黨啦,後面d人全部都係特務黎,等你有錯覺大街中巷咁多人冇可能夾得走佢

大家自己比較下.

你睇下幅圖後面幾多人

一定係比特務捉撚晒
或者後面個D全部都係特務

特務機關識超能力
瞬間轉移係基本
不如話片入面條友 係中共整容整到一模一樣扮你丫
要解釋到動機才可結案。假如是做戲的話冇理由舞台揀係通街都係CCTV嘅旺角市中心。此人在政圈只是邊緣小人物,看不到做假有甚麼政治利益。但假如整個過程都沒有任何第三方證供那真是相當奇怪。

何俊仁day 1 講得好好 中共咁做冇咩成本效益 覺得唔似中共所為
果陣比連登仔屌死

屌係老母民主黨自己內部查清楚先開記招啦
好多打手入嚟消毒
疑點好重喎
上面啲巴打講得好清楚
好多打手入嚟消毒
疑點好重喎
上面啲巴打講得好清楚

疑點好重呀, 重在佢點比人捉又冇人知呀嘛

大家自己比較下.

用常識諗下都知冇啦啦戴帽同口罩有可疑啦
話唔係消毒你點解釋?
蘋果幾時報,想睇留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞