《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike
如果今次可以令民主黨仆街滅黨,都未嘗唔係一件好事

唔只民主黨會仆街
以後真係有人坐洗頭艇都會被質疑

林榮基夠堅啦,大眾除左講句最黑暗的一天仲有冇野唔同到?
2個可能性

一、真畀人捉走,特工搵條友扮佢製造在場證據

二、自編自導自演自己製漏洞,目的唔係攻擊共產黨而係令民主派信譽破產
(係呢個就應該收左好多錢)

第2個可能性真心痴撚線
btw 一地兩檢不違基本法 涂謹申:可撥部西九站份土地予內地

民主黨全黨都係鬼黎

每次重大議題民主派都會助攻
原來反緊一地兩檢
你整單咁既野搞臭個名
睇埋傳說社個報導,片中人比真身瘦成個碼

大家自己比較下.

都係咁肥喎

唔會,班死忠同樣會話中共收買林子健、中共整完美陷阱,
雖然係有呢個可能,但以目前證據係好難說服圈外人,
不過客觀效果嚟講,啲游離人士會覺得跨境執法係陰謀論,變相減少對一地兩檢嘅戒心。
2個可能性

一、真畀人捉走,特工搵條友扮佢製造在場證據

二、自編自導自演自己製漏洞,目的唔係攻擊共產黨而係令民主派信譽破產
(係呢個就應該收左好多錢)

第2個可能性真心痴撚線
btw 一地兩檢不違基本法 涂謹申:可撥部西九站份土地予內地

民主黨全黨都係鬼黎

每次重大議題民主派都會助攻

二可能性大o的, 成本低又可以搞臭晒成個泛民
傳真社,信得過

求真
老老實實
日光日白有條200磅既肥佬比人夾上車冇人睇到?
第到唔敢講但係事發地點叫旺角

唔只民主黨會仆街
以後真係有人坐洗頭艇都會被質疑

林榮基夠堅啦,大眾除左講句最黑暗的一天仲有冇野唔同到?

連最黑暗一天都無得講
無哂道德高地
俾藍絲任砌
傻人發現案.......
不過諗起條寫書佬拎最多票入立法會做過D咩?
就知民主黨都係冇咁易滅
佢地仲有慢慢磨滅淨低香港人既意志呢個任務

大家自己比較下.

屌 呢張相變左口罩條友仲肥d

學埋內八字步姿為左釘佢 好大工程下

睇落去 佢帶左口罩既步姿似係特登想比人知咁 兩手放開
1. 真係俾人(仇人,情人,中共,whatever)捉左,但係環境證據同佢既口供出入非常大,所以有以下陰謀論,注意係陰謀論,無任何證據,只係列出可能性
2. 俾中共收買,突登做d on9野玩殘民主派
3. 所以自篇自導自演話俾人政治逼害,之後去西方國家政治庇護,目的係身上有其他大獲野(欠款/其他犯法野不過未俾人踢爆),想快d走佬+唔駛引導返黎
4. 有精神分裂

大家自己比較下.

學埋內八字步姿為左釘佢 好大工程下

世間上, 搵到第二個好似佢咁柒既肥人

難度都好高下

你鳩up定認真,好似佢咁肥既人全香港至少過千個
呢種步姿真係唔易學
其實如果我係中共駛咩咁麻煩揾人扮佢姐,反正直接綁埋都唔會有咩後果
班屈毛撚真係勁
未有片又話人唔敢放片
宜家有片喇, 又話係假

大家自己比較下.

除非共匪一早預知佢當日會著乜衫乜褲乜鞋啦

否則臨時臨急去邊搵FULL SET一樣?

你都太睇少人啦掛,捉走真條友即時調包做假應該係特務機關既基本黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞