《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike

學上面話齋
6個CCTV連貫拍晒由清楚見到係林子健去到疑似林子健既過程

先假設肥仔講既野係真

即係肥仔係以上CCTV機位之間既盲點唔見左,呢個盲點相信連10秒既路程都無
即係肥仔就係呢10秒內被綁架

但睇返之後既CCTV,完全無爭吵聲

肥仔10秒內被綁架,再加上派左個身體,衣服,鞋,步姿完全一致既人黎混淆視聽

目的就係為左你唔可以俾MESSI張相人

OK,肥仔,U win

第一第二條片唔連貫
時間誤差係-1分鐘
因為第二條片係42分,第一條片係43
所以誤差有幾大,根本就冇人知
而係第二條片見到,個「男人」係係馬路出面(接近出面)入嚟

有冇咩時間誤差唔係重點
唔好轉移視線
究竟中共點樣可以係冇人知既情況下係光天化下係砵蘭街捉走人而冇人知?
如果個帶帽佬唔係佢
咁佢去左邊?

你咪答咗自己囉

特務識控制時間架原來 原來個兩分鐘就係因為特務捉人所以影唔到 唔怪得條街上面D人完全冇任何反應

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

傳真社已經核實左係連貫,你就話係唔連貫,你權威過傳真社?

淨係第一第二條片個呀伯都消失咗啦

第一條片紅衫阿姐後面一男一灰衫女係第二條片第一個行出黎,認得個斜揹界波波
肥仔林好似否認左口罩男係佢

學上面話齋

先假設肥仔講既野係真

即係肥仔係以上CCTV機位之間既盲點唔見左,呢個盲點相信連10秒既路程都無

肥仔10秒內被綁架,再加上派左個身體,衣服,鞋,步姿完全一致既人黎混淆視聽

OK,肥仔,U win

第一第二條片唔連貫
時間誤差係-1分鐘

第一條片: 接近17:44 露樣
第二條片: 17:43前少少 遮樣
第三條片: 17:43後少少 遮樣
第四條片: 17:17左右 遮樣
第五條片: 15:27左右 遮樣
第六條片: 17:35左右 遮樣

解唔通喎點解時間線咁長仲好似調轉次序既

無論係調包左定畀人扮捉左都應該係
15:27見到樣,之後去到17:44都一直遮樣,點解會係啱啱相反

由三點半係街頭都戴晒口罩周圍行,行到五點半都繼續係遮樣,去到五點八左右突然除晒口罩帽行過大街然後消失究竟咩目的係會先遮晒樣周圍行最後露真身,一開始見到樣之後既片都遮樣先至正常,咁既話咩可能性都廢晒扮畀人捉走都無可能會咁做,就算唔同鋪頭無校準,都唔會有兩個鐘咁勁既差距

法印,埋位啦喂

學上面話齋

先假設肥仔講既野係真

OK,肥仔,U win

第一第二條片唔連貫
時間誤差係-1分鐘

你唔係諗住CCTV CAM既時間會SYNC天文台下話,全部都係自己SET架咋
而傳真社已經核實左6支CAM時間係連貫

其實係有一個情況係有set time sync, 但可能sync得唔密, 例如一星期一次, 而隻cam本身chipset或software問題, 計時唔準, 假設每日慢30秒, 四日後已差兩分鍾, 7日後一sync就正常返, 如果記者咁岩呢日拎黎睇同對時間, 就會認為係準時, 實情唔代表當日準時
一早話白鴿做騷呃選票架啦 班黃屍豬又信

唔係呃票 而係林子健同中共做左交易做呢場戲

學上面話齋

先假設肥仔講既野係真

OK,肥仔,U win

第一第二條片唔連貫
時間誤差係-1分鐘

有冇咩時間誤差唔係重點
唔好轉移視線
究竟中共點樣可以係冇人知既情況下係光天化下係砵蘭街捉走人而冇人知?
如果個帶帽佬唔係佢
咁佢去左邊?

你咪答咗自己囉

特務識控制時間架原來 原來個兩分鐘就係因為特務捉人所以影唔到 唔怪得條街上面D人完全冇任何反應

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

點解條街d人冇任何反應, 呢一刻冇任何人出黎話見到案發經過, 冇車cam影到
肯解釋未?

消失左只係証明到個cctv影唔到個阿伯
但如果你話cctv影唔到佢比人捉既過程
咁目擊者有喇掛? 車cam有喇掛?
宜家係講緊係條大街捉人上車喎

其實我唔知佢UP乜鳩阿伯,但睇地圖CAM 1 同CAM 2差左成條街,影唔到完全唔出奇,佢就當正自己福爾摩斯以為有世紀大發現

有冇咩時間誤差唔係重點
唔好轉移視線
如果個帶帽佬唔係佢
咁佢去左邊?

你咪答咗自己囉

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

點解條街d人冇任何反應, 呢一刻冇任何人出黎話見到案發經過, 冇車cam影到
肯解釋未?

消失左只係証明到個cctv影唔到個阿伯
但如果你話cctv影唔到佢比人捉既過程
咁目擊者有喇掛? 車cam有喇掛?
宜家係講緊係條大街捉人上車喎

點解會影唔到個呀伯?又話連貫?
第二條片嘅時候線見到係有pair情侶出嚟先,而第一條片見到pair情侶係係林子健後面
點解會係-1分鐘嘅時間差會見到林子健瞬移去情侶後面?
我都想知有冇車cam見到呀

再講,你要大街大巷捉一個人,識唔識咩叫唔好「打草驚蛇」?
係我就會叫佢行埋一邊,之後唔呃佢上車又好,呃佢入後巷又好。佢唔驚動路人嘅,根本冇人會留意佢

由佢無戴口罩既畫面到佢第一個鏡頭戴口罩個條直路
有無位比人笠到佢走

學上面話齋

先假設肥仔講既野係真

OK,肥仔,U win

第一第二條片唔連貫
時間誤差係-1分鐘

有冇咩時間誤差唔係重點
唔好轉移視線
如果個帶帽佬唔係佢
咁佢去左邊?

你咪答咗自己囉

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

傳真社已經核實左係連貫,你就話係唔連貫,你權威過傳真社?

第一條片紅衫阿姐後面一男一灰衫女係第二條片第一個行出黎,認得個斜揹界波波

係一樣,灰衫牛仔褲白鞋,條仔白衫黑褲!
解釋一︰
為左捉一條民主黨二打六
先搵人打去兇尻佢
再跟蹤佢,係佢行過條街既短短時間
入面搵到個身形相似,學佢步姿,衫褲鞋襪全部一撚樣既人扮佢
之後再係日光日白既油尖旺度夾佢上車又唔撚驚佢會大叫
綁完佢之後釘佢一輪又放返佢等你開記者會
為左你upload左張美斯簽名照上facebook

解釋二︰
林子健精神病發作

有班人係都要相信一冇計既
始終我印象中每次有類似既事發生
連登巴打多數都揀最弱智既答案黎信

因為係佢地眼中唔係呢2個解釋,而係

解釋一︰中共打鳩林子健

解釋二︰中共冇打鳩林子健

佢地老閪都要信第一個啦

學上面話齋

先假設肥仔講既野係真

OK,肥仔,U win

你有無睇字?2分鐘,唔係十秒

即係佢就係呢2 分鐘內俾人捉左,連地點都知啦喎咁,
咁好快破到案了,
另一個重點係如果呢個唔係佢,咁佢本人去左邊?

日光日白係旺角俾人捉走無人知,真係幾奇

今朝陳志雲有問佢有無妄想症,條友語氣似係俾人講中左又唔肯認有果d

老老豆豆北京真係唔會理你香港d卒仔,係搞都係d地方共產黨,你影響到佢利益先會搞鳩你

另一個可能性係想借假苦肉計打擊反對派系

佢幾次答問題果一下眼球都向另一個方向望

由佢無戴口罩既畫面到佢第一個鏡頭戴口罩個條直路
有無位比人笠到佢走

有張掉轉左次序
成條街咁多路人,冇一條友去prove佢講既野係真/假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞