《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike

你咪答咗自己囉

特務識控制時間架原來 原來個兩分鐘就係因為特務捉人所以影唔到 唔怪得條街上面D人完全冇任何反應

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

傳真社已經核實左係連貫,你就話係唔連貫,你權威過傳真社?

淨係第一第二條片個呀伯都消失咗啦

第一條片紅衫阿姐後面一男一灰衫女係第二條片第一個行出黎,認得個斜揹界波波

係一樣,灰衫牛仔褲白鞋,條仔白衫黑褲!

佢地識講個呀伯影唔到好正常
但又唔肯接受根本係兩個人都好正常
係呀
兩個cam好遠呀
所以咪可能唔連貫囉
林子健都可以瞬移去情侶後面啦
有咩做唔到?
搵人阻住佢,之後sip第個出去咪得囉

瞬咩移,如果肥仔真係去喬裝一定行得慢過情侶
仲要條八字腳行得唔快

你咪答咗自己囉

特務識控制時間架原來 原來個兩分鐘就係因為特務捉人所以影唔到 唔怪得條街上面D人完全冇任何反應

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

第一條片紅衫阿姐後面一男一灰衫女係第二條片第一個行出黎,認得個斜揹界波波

係呀
兩個cam好遠呀
所以咪可能唔連貫囉
有咩做唔到?

其實你UP乜鳩,2個CAM好近同連唔連貫有咩關係,你組織下自己思路先啦
邊到連貫呀,有一段片三點半
校唔準都唔會差兩個鐘呀

老老豆豆呢d CCTV 十年唔cal一次,真係可以差兩粒鐘

咁就死得啦,點判斷連唔連貫,
四部cctv顯示1741-1744,但全部無校準,
實際1741,1745,1749,1755先係實際時間都有可能

不過佢報稱一早畀人捉左,五點半後露樣係街行就一定有講大話差在幾多真幾多假,而且呢兩個鐘差距同先戴口罩後露樣既疑點係證實佢講大話後亦解唔通
個肥仔俾警察拉左,誤導警員罪

睇黎班警犬今次好足料落charge

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

係呀
兩個cam好遠呀
所以咪可能唔連貫囉
有咩做唔到?

其實你UP乜鳩,2個CAM好近同連唔連貫有咩關係,你組織下自己思路先啦

係你地講㗎喎
你地話個cam遠所以會影唔到個呀伯個喎
成條街咁多路人,冇一條友去prove佢講既野係真/假

假既點prove呀,條街有條死肥仔行過我撚去記住咩,又唔係周杰倫行過,你都on99

捉人上車喎, 掙扎都有呀嘛?
冇人見到?

你咪答咗自己囉

係足以證明兩條片唔連貫
發生咩事冇人知
疑點就係疑點
你唔可以否定

係呀
兩個cam好遠呀
所以咪可能唔連貫囉
有咩做唔到?

1,2號cam都見到情侶咪就係連貫囉
咁搵唔搵到個日車佢個部的士
除咗講外星人擄走佢 已經好難再幫佢兜
解釋一︰
為左捉一條民主黨二打六
先搵人打去兇尻佢
再跟蹤佢,係佢行過條街既短短時間
入面搵到個身形相似,學佢步姿,衫褲鞋襪全部一撚樣既人扮佢
之後再係日光日白既油尖旺度夾佢上車又唔撚驚佢會大叫
綁完佢之後釘佢一輪又放返佢等你開記者會
為左你upload左張美斯簽名照上facebook

解釋二︰
林子健精神病發作

有班人係都要相信一冇計既
始終我印象中每次有類似既事發生
連登巴打多數都揀最弱智既答案黎信

因為係佢地眼中唔係呢2個解釋,而係

解釋一︰中共打鳩林子健

解釋二︰中共冇打鳩林子健

佢地老閪都要信第一個啦

信一唔等於信林生嗰版本

即係點

上面有貼

或者

[神探]林生似係俾人捉黃腳雞
https://lihkg.com/thread/359699/page/1?ref=ios

我信一個更加簡單既解釋
條友精神病發,係咁多

精神病有好多種

精神病勁到自釘21野,再離家幾日既情況有幾多?

佢病歷喺咪去到咁嚴重?

仲有電話恐嚇有冇發生,哩啲警察都知
諗唔通共狗有咩動機要係個敏感時刻搞個一般市民都唔識既政治人物,比佢拎到美欺張相上大陸,我都確信佢無可能會神通廣大到避過國安交到劉霞手,佢有咩目的就真係得佢知,不過柒就梗架啦

美欺張相 應該只係種說辭

反而好唔明一點 點解佢要走得咁急
林榮基咁大單都無佢咁驚

3. 自篇自導自演話俾人政治逼害,之後去西方國家政治庇護,目的係身上有其他大獲野(欠款/其他犯法者不過未俾人踢爆),想快d走佬+犯法都唔駛引導返黎

佢本身都就走,唔需要用哩招揾政治庇護

更何況以佢地副身家, 走都唔難啦
邊到連貫呀,有一段片三點半
校唔準都唔會差兩個鐘呀

老老豆豆呢d CCTV 十年唔cal一次,真係可以差兩粒鐘

咁就死得啦,點判斷連唔連貫,
四部cctv顯示1741-1744,但全部無校準,
實際1741,1745,1749,1755先係實際時間都有可能

不過佢報稱一早畀人捉左,五點半後露樣係街行就一定有講大話差在幾多真幾多假,而且呢兩個鐘差距同先戴口罩後露樣既疑點係證實佢講大話後亦解唔通

其實好簡單,6個CCTV footage係傳真社拎既,只要計返每支CCTV CAM有幾多時間誤差就知道個時間上連唔連貫,要去核實呢樣野只有傳真社自己先做得到,因為D footage係佢拎既,而傳真社聲稱佢核實左時間上係連貫
咁我會選擇信傳真社而唔係你呢D斷鳩估囉
解釋一︰
為左捉一條民主黨二打六
先搵人打去兇尻佢
再跟蹤佢,係佢行過條街既短短時間
入面搵到個身形相似,學佢步姿,衫褲鞋襪全部一撚樣既人扮佢
之後再係日光日白既油尖旺度夾佢上車又唔撚驚佢會大叫
綁完佢之後釘佢一輪又放返佢等你開記者會
為左你upload左張美斯簽名照上facebook

解釋二︰
林子健精神病發作

有班人係都要相信一冇計既
始終我印象中每次有類似既事發生
連登巴打多數都揀最弱智既答案黎信

解釋一︰中共打鳩林子健

佢地老閪都要信第一個啦

信一唔等於信林生嗰版本

即係點

上面有貼

或者

https://lihkg.com/thread/359699/page/1?ref=ios

我信一個更加簡單既解釋
條友精神病發,係咁多

精神病有好多種

佢病歷喺咪去到咁嚴重?

比人針完坐的士返屋企沖涼食飯先再開記招報警其實已經唔可以用常理去諗
傳真社敢冒住得罪黃絲金主揭露真相
呢啲先係真正既傳媒
已經見到fb有冇腦黃絲質疑緊佢地

解釋一︰中共打鳩林子健

佢地老閪都要信第一個啦

信一唔等於信林生嗰版本

即係點

上面有貼

或者

我信一個更加簡單既解釋
條友精神病發,係咁多

精神病有好多種

佢病歷喺咪去到咁嚴重?

比人針完坐的士返屋企沖涼食飯先再開記招報警其實已經唔可以用常理去諗

俾人捉黃雞的話
佢咁做係有理性計算喺背後
傳真社敢冒住得罪黃絲金主揭露真相
呢啲先係真正既傳媒
已經見到fb有冇腦黃絲質疑緊佢地

睇下蘋果fb個page
唔少人炒哂車
成條街咁多路人,冇一條友去prove佢講既野係真/假

假既點prove呀,條街有條死肥仔行過我撚去記住咩,又唔係周杰倫行過,你都on99

冇事發生咪假囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞