《傳真社》搜集閉路電視 唔見有人被擄走

463 回覆
83 Like 4 Dislike
factwire 係五毛!!
2個可能性

一、真畀人捉走,特工搵條友扮佢製造在場證據

二、自編自導自演自己製漏洞,目的唔係攻擊共產黨而係令民主派信譽破產
(係呢個就應該收左好多錢)
柒左就認啦
呢件歪咀狗真係鬼撚到
2個可能性

一、真畀人捉走,特工搵條友扮佢製造在場證據

二、自編自導自演自己製漏洞,目的唔係攻擊共產黨而係令民主派信譽破產
(係呢個就應該收左好多錢)

第2個可能性真心痴撚線
btw 一地兩檢不違基本法 涂謹申:可撥部西九站份土地予內地
好撚彩見到呢單野知道係民主黨就冇認真追落去
佢個內八字真係 好難會有人扮到...
好奇怪,行行下無啦啦戴口罩同帽,如果佢係鬼應該露樣等你無得賴
柒出國際
佢係咪以為戴曬口罩就冇人認到係佢
定係其實佢係弱智
佢係咪以為戴曬口罩就冇人認到係佢
定係其實佢係弱智

鬼上身
當初話質疑林子健既人就係五毛去晒邊呀?呢度好多五毛呀,快d block晒佢地啦
條街咁長,搵條未俾人捉嘅片有幾難,去到暗位先捉/del左嗰個位嘅片唔得?
懷疑林子健=五毛

早兩日先俾人屈完毛
D CCTV圖好明顯係黑警流出, 調查當中有咁唔尋常既做法意圖明顯不過
林生連自己exactly係邊度比人捉走都唔知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞