同居男友唔肯俾生活費

824 回覆
694 Like 4247 Dislike
你都幾著數,冇名冇份要人咩錢都出哂
*你講撚到條仔咁撚偉大

打錯
結咗婚都有男人唔肯比家用 當睇清楚佢啦
你唔返工佢咪養你

你返工揾到錢點解唔一齊夾?

你話佢反口,咁你又做乜出去揾錢自己洗?揾到錢唔係應該一齊洗,姐話一夾生活開支?
唔講以為做緊生意tim守唔到承諾係唔岩,不過你有錢去social都唔減輕下男友負擔,你好得幾多?真係賣西咁賣?
你覺得波台定係狗影衰你
依家女人嘅搵錢能力普遍都高過男人
所以有理由相信樓主畢業後會飛咗個冇用男友
夾米煮飯,唔係男人老奉比哂架喎。
除非老婆要full time打理屋企
下男友有錢去旅行都唔肯俾返足生活費,又好得幾多?
btw你都識講守唔到承諾係唔啱
呢樣講唔過就搵第二樣野黎講數返樓主仲要話人賣西
道理講唔過就數人情同d八婆拗唔贏就鬧人態度差有咩分別
你搵到既就自己既
佢就要出曬成份家用
你去玩就social,佢去玩就大花筒
戥你可憐,連登仇女你講咩都係負評
兩個人走一早計好晒數計劃好
識好多人同你一樣都係一個讀書一個搵錢公捱過頭幾年
未搵到工都係靠搣積蓄
如果一開始計晒數夠用,無論佢有冇搵到新工都應該有啲口齒
如果一開始係期望搵到正職支撐開支,希望你哋呢段時間可以捱得落去,自己睇開啲分擔下啦,搵工唔易
講得好好
忍下啦
畢咗業立即轉食洋腸好過
100%睇你都係臭西喇
啲錢男友自己,去旅行有咩問題?你最多話佢冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽,依加我負責返工,你負責讀書?冇影響到你就支持,有影響到你既生活質素就反對?有本事唔好要人啲生活費囉

咩野拎第二樣野黎講,依加你先似拗唔贏人係到發爛渣喎,咁大個人個腦都未發育好,鄧你老豆老母可憐,同你老豆老母講,你負責食飯,佢負責煮飯吖嘛渣架
負責讀書

你話你負責比佢屌 同埋按摩就話姐

負責讀書都講得出口
咁情況變咗,所有嘢就跟著變咖啦
而家人哋幾時話要拎返?
係你無端端話條仔有保障,我先問你個保障係咩,點知你又答唔到
雙重標準到一個點
65/100 正常發揮
一個捱唔到苦,一個斤斤計較,不如真係分手返香港算啦
照你咁講,所有提出離婚既女人都係仆街,明明當日宣咗誓簽咗紙有見證人有法律效力
傾好咗有冇簽合約先?
到時識件白鬼一腳伸佢返香港咪得
拍拖12年嘅男朋友有第三者,已分手,但好辛苦
https://lih.kg/971789

33歲讀書都算 仲要冇積蓄???
拍過拖未有人埋單一定有原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞