同居男友唔肯俾生活費

824 回覆
694 Like 4247 Dislike
你都弱撚智,又拉國家出黎講。上一個唔守承諾嘅總統係連登仔偶像trump阿柒頭
你都幾好笑男女都有着數我正係見到兩個都想拎着數,見唔到合作嘅方向係邊唔講男女,讀書個方100%係有着數個邊囉柒頭
見到啲女人扮感性動物淨係識拋個承諾出黎就合理化全部野都戇鳩
作為一個正常人都唔會好意思咁樣攞人著數啦
根本AA先係基本, 64已經係多撚左 你要有感謝果個人既心態
唔係覺得老奉心安理得因為承諾 承你老母咩
你個人無道德觀念? 唔屬於自己既野拎乜撚野
只有閪女人覺得攞男人著數係件好正常既事, 仲基於呢個點上面加以討論
痴撚線, 有乜撚野好討論
知唔知由一開始就有撚病有撚問題
唔肯飛就無謂講咁多廢話
其實放上黎連登做乜撚,想人認同你?
你覺得啱咪自己決定,冇乜討論價值
你都黐撚線,小學生都知咩叫守信,反口覆舌仲理直氣壯真係笑死人
最好笑係話讀書嗰邊100%有着數你知佢哋攞咩簽證咩?你知道男人用咩簽證工作咩?收收皮啦反口覆舌嘅垃圾
事實係,讀書個邊本來就有着數 55都好正常,讀完多一個degree,大把人自己比錢讀書移民又點計,根本痴線
其實搞到咁已經分得
樓主自己讀書/番多啲parttime
然後條仔搵第二個願意俾佢攞PR 嘅
遵守承諾係感性?估唔到而家啲小學雞連最基本嘅守信都當兒戲,唔怪得知而家搵一個信得過嘅人係咁難

你講到個男人蝕晒底,但係佢又應承喎,咁即係一開始個男人就有撚病啦,咁都應承,一係戇鳩仔一係傻仔
都唔知你究竟係串緊個男人定係幫緊佢
咁咪唔好應承囉戇鳩講到好似逼你應承咁AA嘅話樓主根本唔使黐住個男人,都可以攞到PR
已經唔關讀唔讀書事, 本身你就係一個獨立個體, 自己處理返自己既野有咩問題? 唔好覺得拍拖就要人包啦, 做雞咩
個個諗到成件事咁合理, 調轉男人讀書唔通叫個女人包?
根本你做野讀書都係自己野, 憑咩撚野叫人包
啱呀,我贊成樓主飛起個男人自己讀書自己俾錢,反正都要AA,唔好俾個男人痴PR
幫人養老婆仲要零尊嚴
弱智,唔好再講男個邊,男個邊係垃圾就飛咗佢唔好拎住個承諾黎講。我問你如果樓主男友真係比足十成,樓主係咪呢世唔可以飛條仔,你肯答未

成日講簽證移民,唔好咁弱智啦你。大把人自己比十成錢讀書移民啦柒頭由一開始讀書做野供養已經係不平等條約啦柒頭。

如果我真係要做野移民,要供多個我不如重新黎過啦柒頭,條黎改咗啦,而家自己做野係可以有passport ,唔洗養多個你明未
屌一開就就叫飛撚咗佢
我點解要好似你咁因為樓豬係女人所以淨係盲撐幫女人咁感性?
咪話撚左第一步已經有問題
我要好似你咁盲撐個男人無問題?
男既比多一半錢已經係弱撚智
女既收鳩人錢都係弱撚智 so?
不如講你負責俾人屌啦
上連登問呢D問題真係晒氣
可能條仔諗諗下太蝕底唔制,其實呢d deal真係on9至肯
妳讀書已win
婚又未結 到時你拎到簽證唔理佢佢渣都無
佢肯比6成你都有賺,多個人分擔生活費。

佢根本on9,而最近發覺甘樣有問題,完。
應你老母咩應承
我應承屌你老母咁你係咪比老母我屌?
用個腦諗下合唔合理啦, 如獲至寶咁拎住黎拗
btw最撚悲哀既係你個港女臭閪腦覺得無問題先會一直拎住拗
係我角度睇等於有條友話有人應承屌佢老母 仲未屌?
講埋啲廢話
咁撚大個人唔好再用應承勒索人啦戇鳩
我負責讀書😂😂😂都唔想睇落去
守緊個不平等條約都唔可以反抗 仲要而家叫條女比番咪係同講緊供奉合約結束囉點唔守承諾
蝕底?
條仔有更好嘅移民選擇咩?
唔好忘記,條仔離開香港嘅時候,好大機會係stream B改政策前嘅事。就算係而家,佢華人工捱唔到,非華人工搵唔到,點儲鐘數?
係呀你講得啱呀,所以你知點解個男人要同樓主一齊移民啦,樓主點解唔用工作簽證要用讀書簽證啦,咪就係因為要靠個讀書簽證先可以移民囉
所以而家改咗例咪覺得on9囉,合理未
唔好再講承諾,呢啲奴隸條約,有更好選擇咪抽身離場。再唔係番香港囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞