同居男友唔肯俾生活費

824 回覆
694 Like 4247 Dislike
普通拍拖你要乜承諾
咁你覺唔覺得條女呢一世唔可以飛男友而家要拎着數,婚都未結唔中意咪分手囉咁簡單
咁情況有變 而家無收入 係咪要迫佢要死都繼續比哂
你做人女朋友係咪要互相扶持
而家佢要求好過份咩 比番4成姐
如果死都咬住佢一開頭點點點 你咪分手囉
人一世無所有野都係順利
都無人應份無條件對你好
呢啲野唔係男人老狗 你想同人過人世 就唔係咁樣諗
人地俾老細屌到唔開心想辭職,而你只係負責讀書同人玩壓力唔大

就算佢講唔講裸辭後靠積儲唔影響生活都好

你都應該要支持佢裸辭啦

而唔係宜家係度計較
咁講承諾但又唔見班極品女拳屌班女提出離婚
明明白紙黑字簽哂紙宣哂誓有埋見證人,都可以話離婚
睇好多comment都係鬧樓主負責讀書等人養
其實人地去前傾掂數一個願打一個願捱架喎
喂個男仔有困難呀唔可以俾錢呀咪出聲囉
冇人攞枝槍指住佢個頭迫佢架喎
有本事咪唔好應承人囉
講好左係咁計哂數最後去到先至話唔好一鑊翹起人
俾著你係當事個女仔
洗濕左個頭俾人夾住俾錢大失預算
仲要人生路不熟
想象下個情況係點你再講
人身攻擊就唔覆啦唔同你玩潑婦罵街
咁工作上有壓力做唔到
佢比唔起就比唔起
你有能力幫到佢 係咪要咁計住你我
你有一生 條仔無一生既
做人做伴侶唔好咁自私啦
所有野都隨時間改變啦
簡單一句婚都未結,如果之後條女飛唔飛得男友拍拖都係承諾一種,定因感情另計。
都唔關人熟唔熟事,自己人生自己決定,拎着數就承諾
老馮咁我負責讀書,仇咩女,試下掉轉男女,係男已經俾人屌到話廢人垃圾唔好累人
樓豬點會無錢,幾年前先plan緊結婚睇樓
所以樓豬拍咗個十二年既ex都唔要佢
你就唔L講道理
咁多人都同樓主講有返part time 俾4成唔好咁計較
離婚都冇問題,所有野都可以改。番工都係𠄘諾乜都係啦其實,唔中意咪分手,而家攞明要拎着數
咩叫負責讀書
分手啦
女權自助餐
有,但條仔話養我
話之佢失業,佢話左養我
我一蚊都唔想出
因為佢話左養我
典型港女
佢只係男朋友,你要求人地養埋你真係過份左
做男人不嬲唔應該承諾女人,因為多數係女人要自己蝕底,女既好少會承諾男人
有樣野想攪清楚
如果你讀完書拎左pr,
你男友都可以一齊有pr?
如果係,樓主講佢負責讀書有咩問題
如果唔係樓主負責讀書,
佢男友要死番香港執牛屎
有錢去social 無錢負擔
點解生活費要個冇工返既男友比晒?_?
AA都好正常
0收入要比10成?
條女重要理所當然講應承 然後條仔覺得唔對路 反口好正常wo
講到咁辛苦咪返香港囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞