[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

大唔大隻唔係重中之重
最重要係信心 同 技巧

現階段細緊排得重前過佢
原來一陣鍠疤

4點 仲要冇台播 搵鬼睇
J場波咪算
J榜首真係弱撚智

米臭系 同張相有咩分別
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

大唔大隻唔係重中之重
最重要係信心 同 技巧

現階段細緊排得重前過佢

驚咩
慢慢黎啦
欲速不達
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

大唔大隻唔係重中之重
最重要係信心 同 技巧

現階段細緊排得重前過佢

Mk啱啱嚟到 迪屁都前過佢啦
買多隻翼同閘就夠了

是但一樣都頂得住今季起碼前四
白Lin 暫時落冷宮
應該要聯賽盃先見番佢

真心要練大隻d
唔係有排都唔洗出

大唔大隻唔係重中之重
最重要係信心 同 技巧

現階段細緊排得重前過佢

拜利 盧祖 鍾斯 細緊 先到佢
Zheng Zhi (Guangzhou captain): "Paulinho's transfer to Barça is an honor not only for him, but for all clubs in the Chinese league" [Sport]

鄭智狗咁都打撚到J

我覺得佢進步左好多

成班波贏得好有說服力
短傳 反擊 入滲 長傳 頭鎚 角球 樣樣齊
好滾動
Daddy
原來一陣鍠疤

垃圾now冇得睇

Fellaini and the other #MUFC subs playing 6-a-side as Mourinho watches an hour after the game against likes of Shaw and Young.
Zheng Zhi (Guangzhou captain): "Paulinho's transfer to Barça is an honor not only for him, but for all clubs in the Chinese league" [Sport]

鄭智狗咁都打撚到J

唔講以為保連奴係含大青訓
原來一陣鍠疤

聽日返工睇精華算啦

Fellaini and the other #MUFC subs playing 6-a-side as Mourinho watches an hour after the game against likes of Shaw and Young.

嬴波加操
啱啱我個阿狗朋友話如果用酋長杯嘅計法 我哋兩隊同分 笑死我
原來一陣鍠疤

聽日返工睇精華算啦

國王盃定咩盃
原來一陣鍠疤

聽日返工睇精華算啦

國王盃定咩盃

西超盃

唔係李城對中堅弱撚智兩條友都mark唔到豬腦
Jose says Lindelof will be given time. Likens him to Carvalho, also very difficult adapting to PL

慢慢黎
on9 topic

歐霸果隊企開啲啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞