[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike

曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區FAQ!

想知去Old Trafford朝聖,係邊度買波飛最平最有保證﹖

想知係Old Trafford睇波,坐邊個看台最爽﹖

想知去Carrington訓練基地度等班球員攞簽名同合照應該點做﹖

想知新球季係邊度買波衫最平、印字最好﹖

想知點寄信去曼聯官方問佢攞球星相同簽名﹖

同埋想知一啲遊覽曼徹斯特市小Tips﹖

詳情請click入https://goo.gl/wLBkmb。另歡迎各位有興趣留啲心得分享比巴打們嘅巴打,係以上嘅link度留下備註,小弟會幫手加落篇文度(記得加番自己個會員名,方便credit你!)。大家亦可以係曼po度留言,我見到嘅話亦會加番落個google doc度。如果1001開po嘅巴打覺得啱洗,歡迎將啲FAQ或者呢一段文字放係第二個comment度,方便大家查閱。覺得冇需要嘅請ignore。特別感謝【Berbatov】、【黑白灰......】、【特西】、【活華特】、【SNOOZE】、【朗隊】以及【曼聯聯盟2】之巴打提供心得。

死獌狗上
On9 topic
今晚可以J到訓唔著
有摩interview未?
On9 topic
負評
屌你老母 刪晒朗隊d圖
可唔可以貪心啲,改打雙箭頭,Lkk搭福仔或者馬仔…
...
摩二季值得期待
負評

清 好耐無見 搵到野做未
矛朗隊
On9 topic
屌你老母 刪晒朗隊d圖

比你發現左添
摩二季值得期待

摩三季
topic
屌你老母 刪晒朗隊d圖

比你發現左添

屌你牙
鍾斯今場都好穩陣。希望佢keep住健健康康
馬仔打得番既都唔唔洗買派利是啦
俾返個朗隊黎啦
Barcelona are preparing one final take it or leave it bid of £137m for Philippe Coutinho. #FCB #LFC

又係now or never
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞