[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
感動既係,終於唔洗再見到lin同屎波寧踢正選
今場真係打得好好 前中後上下一心 又搏

費SIR後真係冇幾多好似今場咁

馬迪真係除左守之外,預判同技術都有

JONES又打得好 福仔又好 LKK又好

冇野好評了 全隊都好好

多個matic 中後場穩左好多 卡神都冇佢轉守為攻咁突出 始終馬迪多一樣 襟迫 點拍都唔會甩 卡神遇到稍為快d硬淨d既都gg

馬迪可以自己護到波
可以扭向前

卡叔受壓就回後

加上卡膠年紀真係大
咁快比賽節奏我擔心佢跟唔到成場90分鐘

其實上季遇上壓迫型球隊
佢已經跟唔上
所以估佢今季都唔會踢太多
踢埋今季多數光榮退休

Lin最佳位置

最佳位置=transfer list

Lin最佳位置

最佳位置=transfer list

兩個如果唔是英人 一早比人賣走啦 keep來做國內盃仔咪算
屌你老母 刪晒朗隊d圖

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
後防用 羊 jones 拜利 華西
防反
渣古 馬仔
中場 普巴 hehe 馬迪 拖
大米 jones 拜利 華西
閪topic

早晨管家婆
nemanja woah nemanja woah
屌你老母 刪晒朗隊d圖

幾順眼
人地去左愛狗架啦

貢典 禾地就係要朗隊
28開始先係中場球員既黃金期

節奏控制 經驗 球場閱讀 真係要時間浸出黎

馬迪夾都唔洗夾 抵撚到爛
樓主on9
早嚇 一場輸三球龍門右下角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞