[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
尋晚西咸件作客印小豆有冇得諗

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢過禾

Your name

下個月改返做撚羊腳法似我

Your name my surname ar bb

睇唔明
梳 禾英文差

我fun son改左
想用返同我買

禾屌你呀
贏一場洗唔洗串過馬撚?
法國負皮數直迫某會然
今季車個轉會仲衰撚過我地莫89嗰期

我地果時都重可以9981斬,但軌呢加個陣睇怕連斬都都唔起

入左兩球都係斬埋去wor

有幾衰 莫89嗰期得爆炸 仲要買貴咗
車仔今年mola達 路迪加 踢一場都對辨
仲有上年r聽best11 baka (傷咗未出)
伊巴返黎,希望佢專心做30分鐘後備

本土杯盃俾福做正選前鋒

咁4線真係Perfect池

好似拿臣咁
邊到有training 件背心買,想買黎做gym

今年d衫真係好撚靚
連TRAINING個件紅黑波衫都好撚靚

今年d衫真係好撚靚

背心灰色好蝦人著
有肥仔波已經著唔到
贏一場洗唔洗串過馬撚?

條撚屌不嬲都on 撚9

今年d衫真係好撚靚

背心灰色好蝦人著
有肥仔波已經著唔到

係唔係講緊你自己???
如果馬仔再無更多機會落場既話
為佢好 真係走好過
希望仆街摩狗肯比多D機會佢
原來hehe今日生日

撚樣

Ho la wo
U做咩係貢過禾

Your name

下個月改返做撚羊腳法似我

Your name my surname ar bb

睇唔明
梳 禾英文差

你的名字我的姓氏
唔撚好賣馬仔比人
又變左車咁幫我曼做mvp
一陣馬仔去到阿狗度變左新享利死得

賣馬仔就真係on9 佢十分場已經差唔多過某球員一季

朗隊?

lxxxxxx
留名睇下場就炒車
法國負皮數直迫某會然

開埋d on9 topic 就預左啦
If Ronaldo gets a total ban of five or more games, it would apply in all Spanish competitions, including La Liga. A suspension of four or less matches would only apply to the Super Cup
有冇咁on9
皮已正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞