[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
今場有d似摩二期拎英超首場炒拖肥咁

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
後防用 羊 jones 拜利 華西
防反
渣古 馬仔
中場 普巴 hehe 馬迪 拖
大米 jones 拜利 華西

我覺得對弱隊用主攻
琴晚個陣就fit哂
係將blind 轉大米 / 撚羊
對強隊就穩守反擊就用福加古 / 馬仔
渣古好似對強隊入波能力唔係好足
防反出妹妹夠驚佢仲有hold太多波問題 唔夠速度屈上去
我都係會用mk做個分波或連結 又跑得 視野又好

路爾斯
唔係antonio 咩
馬仔同LKK打雙箭應該都幾有睇頭

熱身賽試過好麻麻
福仔中柱果球,同c朗super cup 入巴塞果球都8成似 可惜

撚狗咁

勁過普巴

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
防反
渣古 馬仔

我覺得對弱隊用主攻
琴晚個陣就fit哂

路爾斯
唔係antonio 咩

其實馬達琴日d走位同痴波都好好j
希望宗師唔好再傷
好想見到佢成材

撚狗咁

Matic reborn

希望佢唔好球王上身,打返好本份創作嘅嘢俾妹妹mata,mk搞
睇完尋晚場波
返工都有充勁左
如果馬體會今個轉會窗無比人ban
我地而家有埋電話佬真係會好誇張

不過琴晚個攻擊形陣配合得好好
平時贏波會開心
琴晚係因為隊波踢得好好又贏波而開心
呢種感覺實在太正

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
防反
渣古 馬仔

我覺得對弱隊用主攻
琴晚個陣就fit哂

路爾斯
唔係antonio 咩

個下普巴過頭波
射埋就正

果下似係佢想放尾袋⋯

撚狗咁

勁過普巴

普巴琴晚都有幾下過人好靚既
j matic 還j matic
唔好抺殺普巴做過既野

全攻一定係
渣古搭福+mk做三箭
中場用普巴 馬達+馬迪
防反
渣古 馬仔

我覺得對弱隊用主攻
琴晚個陣就fit哂

路爾斯
唔係antonio 咩

個下普巴過頭波
射埋就正

有下佢底線傳比渣古都好正

平時贏波會開心
呢種感覺實在太正

買到基沙文就未必買lkk既

撚狗咁

勁過普巴

普巴琴晚都有幾下過人好靚既
j matic 還j matic
唔好抺殺普巴做過既野

牙妹尋日好有信心
仲要冇射中柱入到波
上季狂中柱/楣我都鄧佢灰

平時贏波會開心
呢種感覺實在太正

我都想知有埋基仔會點
單對單埋門
馬仔好j過渣古

平時贏波會開心
呢種感覺實在太正

我都想知有埋基仔會點

有基仔尋晚場波就要拎走mk mata rashford是但一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞