[大聲講依家邊個係榜首!🔴🔴🔴] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[152]

1001 回覆
35 Like 394 Dislike
其實班軌有冇諗過打343係干地叫馬迪唔好走咁多
中場中路得兩個人兩個一個撲(kante)/一個逗(馬迪)都好撚正常姐

干地唔識用就話馬迪囝廢 =.=

同爆炸一樣,椰子同92唔識用爆炸就話廢
anyway 今年逢馬必迷
其實尋晚普巴好勁
睇佢控波簡直係藝術咁
但呢度完全冇人提

我有提
呢度d 人唔鍾意佢控球超過一秒
佢有幾下過人我係
不過算啦,呢度係咁

而家條中場最好j係個個都有一定既過人能力
無咁易比人封哂d位

又過人 又派牌 又打對抗
痴撚線

對抗100分啦
望晒成個歐洲
我地擺妹妹 馬迪 hehe 爆炸係中場有邊個夠我地硬
其實班軌有冇諗過打343係干地叫馬迪唔好走咁多
中場中路得兩個人兩個一個撲(kante)/一個逗(馬迪)都好撚正常姐

干地唔識用就話馬迪囝廢 =.=

同爆炸一樣,椰子同92唔識用爆炸就話廢

92 打4141 果時都識用既
之後4231 用爆炸錯撚哂
耶子就唔知做乜搵佢打cm -.-
估唔到馬迪波底係咁好
Btw,小豆好似勁左

見到小豆好撚灰
westham 根本無供應比佢
最有威脅都係鳩斬頭鎚比個高佬, 小豆無得補中
我曼下年仲夠唔夠home grown /英撚

大撚把 唔駛擔心

數比你
妹妹 smalling jones shaw tuanzabe p仔 羊 福仔 廢lin lkk
對上果次係英超入4球, 已經係上年9月既事

對李城4-1?

果場李城成班25 差唔多全英超最廢

講整體順今場順好多

呢個真, 李城果場擺明hea踢

破埋淨勝4球呢個鑽石頂就正
好多年無贏過4球以上

v92第1季季初贏QPR 4-0
又係J到好似而家咁
其實尋晚普巴好勁
睇佢控波簡直係藝術咁
但呢度完全冇人提

我有提
佢有幾下過人我係
不過算啦,呢度係咁

你可唔可以唔好成日單單打打
係就直線屌啦

屌佢地老母

打皇馬果場?

Pogba上唔上到最Top
就係睇今季黎緊既大戰
佢會唔會又柒下柒下

雖然打聯賽 佢同Lkk下下屈中下游隊都夠做
但打歐聯要佢挺身而出

琴晚上半場頭15分鐘有幾下帶多左
下半場唔知係咪傾過計
又踢番簡單波 過完人就交 唔做多餘野
Nemanja Matić vs. West Ham:

Most passes completed (59)
Most take-ons completed (7)

其實尋晚普巴好勁
睇佢控波簡直係藝術咁
但呢度完全冇人提

我有提
佢有幾下過人我係
不過算啦,呢度係咁

係就直線屌啦

屌佢地老母

打皇馬果場?

就係睇今季黎緊既大戰
佢會唔會又柒下柒下

但打歐聯要佢挺身而出

下半場唔知係咪傾過計

唔上腦既普巴好撚好J
普巴係等佢完全開竅,

上季D大賽 / 最後時刻要追和/贏果時仲係急同決定亂
估唔到馬迪波底係咁好
Btw,小豆好似勁左

見到小豆好撚灰

曼條中場硬淨姐, 對面一拎波就咬埋去
對其他會好D既
我覺得摩佬好睇重馬仔,唯有希望馬仔等得

睇佢造化啦
其實尋晚普巴好勁
睇佢控波簡直係藝術咁
但呢度完全冇人提

我有提
佢有幾下過人我係
不過算啦,呢度係咁

係就直線屌啦

屌佢地老母

打皇馬果場?

就係睇今季黎緊既大戰
佢會唔會又柒下柒下

但打歐聯要佢挺身而出

下半場唔知係咪傾過計

普巴係差個timing姐
腦佢係有, 好在大局思想呢樣野係有得磨番黎

佢打大戰唔係差個timing
係真係上哂腦 唔知自己做mud9

上季對猁打mma ,輸pk,兩次對轟加埋失廿幾次控球,對鍠,

基本上除左對轟第二回合
無次打大戰係合格
撚羊可唔可以唔好再打個禾字

男人老狗扮得意真係好撚難頂

法國一開季撚羊就唔見左
一定去左屌閪

要出街食早餐
重有行下supermarket
唔見人好正常
撚羊可唔可以唔好再打個禾字

男人老狗扮得意真係好撚難頂

法國一開季撚羊就唔見左
一定去左屌閪

又hey0羊 佢屌閪就日日都屌㗎啦

咪屈禾好喎

大撚把 唔駛擔心

數比你
妹妹 smalling jones shaw tuanzabe p仔 羊 福仔 廢lin lkk

盧卡古 比利時人
估唔到馬迪波底係咁好
Btw,小豆好似勁左

見到小豆好撚灰

曼條中場硬淨姐, 對面一拎波就咬埋去
對其他會好D既

西咸個陣幾靚仔
未踢前睇牌面係會覺得贏唔到

大撚把 唔駛擔心

數比你

盧卡古 比利時人

Hone grown 黎架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞